به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان، با شیوع ویروس کرونا و مرگ تعدادی از مردم بر اثر این بیماری مساله تدفین شرعی با رعایت اصول بهداشتی از مهمترین دغدغه های مسئولان و خانواده افراد متوفی شده است.
با توجه به احتمال زیاد انتقال ویروس کرونا به افرادی که برای تغسیل و تدفین با اموات ارتباط داشتند، تعداد محدودی حاضر به این کار می شدند که در این میان جمعی از خواهران طلاب بدون هیچ چشم داشتی ، داوطلبانه و به صورت جهادی وارد این عرصه شده و کار تغسیل و تدفین زنان و دخترانی که بر اثر کرونا فوت شده اند را انجام می دهند. بسیاری از آنان چون می خواستند گمنام بمانند، حاضر به مصاحبه نشدند.
یکی از خواهران طلبه در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: از فروردین اموات کرونایی را به دلیل اینکه شرایط غسل فراهم نبود تیمم می کردم و با فراهم شدن شرایط بهداشتی از اول مرداد کار غسل را شروع کردم .
او نیت خود را از تغسیل و تدفین اموات کرونایی رضای خداوند و پیروی از دستور جهادی مقام معظم رهبری بیان کرد و افزود: با همین نیت خانواده را هم راضی کردم و به تازگی دو نفر از طلاب قول همکاری دادند تا از این به بعد با من همراهی کنند.
این خواهر طلبه می گوید: توصیه من به افرادی که تمایل دارند در این کار خیر مشارکت کنند این است که افراد فوت شده را از خانواده خود بدانند چرا که ممکن است این اتفاق برای خانواده ما هم پیش بیاید ، افرادی که وارد انجام این امر الهی شدند سربازان خط مقدم انقلاب هستند و طلاب با وجودی که امکان مبتلا شدن به این ویروس بود در این زمینه فعالیت و تلاش مضاعف داشتند.
یکی دیگر از خواهران طلبه غسال در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: از اواخر ماه شعبان فقط برای رضای خداوند و انجام وظیفه شرعی شروع به این کار کردم و خانواده هم هیچ مخالفت نکرد.
او افزود: این را از عنایت خداوند می دانیم ، همه می توانند با توسل و توکل بر خداوند این کار را انجام دهند و در این امر بزرگ سهمی داشته و مطمئن باشند اجرشان پیش خداوند محفوظ خواهد ماند.
یکی از اهالی شهر بندرعباس که همسرش بر اثر ابتلا به بیماری کرونا فوت کرده، می گوید نمی دانستم که کار تغسیل همسرم را این خواهران طلاب انجام داده اند ، از آنها تشکر می کنم و از خداوند می خواهم که از این بلا به دور باشند و اجر دنیوی و اخروی نصیبشان شود.
معاون فرهنگی و تبلیغی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: بر خود لازم می دانم عرض خدا قوت و سپاسگزاری ویژه خدمت طلاب جان برکف در میدان تغسیل و تدفین داشته باشم ،طلاب روزی پا به عرصه فعالیت گذاشتند که امکان انتقال ویروس بود و به جهت اینکه امکانات اولیه بهداشتی موجود نبود برای رضای خدا به صورت خودجوش و با روحیه ای جهادی فعالیت خود را آغاز کردند و اعتقاد داشتند اجر و مزد این خدمت قطعاً در شرایط سخت تر و خطرناک تر علاوه بر انجام وظیفه، ثواب الهی بیشتری به همراه دارد و باید گفت هیچ رسانه یا قلمی نمیتواند فعالیت این جهادگران را منعکس کند.
خانم راضیه سلطان عباسی گفت : در اوایل که بیماران فقط در بندرعباس و بیمارستان شهید محمدی بستری بودند، کار تغسیل اموات کرونایی شهرستانی توسط طلاب در بندرعباس، انجام می گرفت در حال حاضر علاوه بر بندرعباس در میناب، حاجی آباد، رودان، قشم، بندرلنگه و بقیه شهرستان ها طلاب این امر شرعی را انجام می دهند.
او افزود: افرادی که از روزهای اول و بدون امکانات بهداشتی برای انجام این حکم شرعی وارد عمل شدند هشت نفر بودند که به نظر بنده این ایثارگران، خط شکن این نبرد سخت بودند و اکنون حدود ۲۰ نفر هستند که کار تغسیل اموات کرونایی را در استان انجام می دهند .
شیوع کرونا روزهای سختی را برای مردم ایران رقم زده است اما با تقویت روحیه جهادی در تمام عرصه ها مشکلات آسان می شود. امروز جهادگران در عرصه های مختلف تلاش می کنند تا با کار بی منت و خداپسندانه باری از دوش بیماران و خانوادهایی که عزیزی را از دست داده اند، بردارند .
انتهای پیام/خ