به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قارچ پلو به دلیل اینکه قارچ فراوانی در خود دارد سرشار از ارزش غذایی است. این غذا را میتوان در دو وعده ناهار و یا شام نوش جان کرد. قارچ یکی از انواع مواد پروتئینی است که به اندازه گوشتها پروتئین زیادی در خود جای داده است. قارچها سرشار از فیبر و ویتامین هستند و مناسبترین ماده غذایی هستند که میتواند نیاز بدن به این دو ماده را تامین کند. قارچها به صورت پخته شده و یا سرخ شده در انواع غذاهای سرخ کردنی، خورشها و پلوها به مصرف میرسند.
در تهیه این پلو خوشمزه بهتر است از قارچهایی که سالم و آسیب ندیده هستند استفاده کنید. قارچها جز طعم دهی به غذا میتوانند در درمان، رفع بیماریها و عفونتهایی از جمله سرما خوردگی، حساسیت ها، کم خونی و فشار خون مفید واقع شوند. علاوه بر این موارد در درمان پوست، مو و رفع بیماریهایی در این زمینه قارچ بیشترین نقش را ایفا کرده است.
در این غذا میتوان مواد دیگری همچون انواع گوشت و یا ذرت و فلفل دلمهای نیز به آن اضافه کرد.
مواد لازم
برنج: ۲/۵ پیمانه
کره: ۵۰ گرم
نمک: ۱ قاشق چای خوری
ادویه پلویی: ۱ قاشق چای خوری
قارچ تازه: ۵۰۰ گرم
زرشک: نصف پیمانه
پیاز داغ: ۳ قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی: ۱ تا ۲ قاشق سوپ خوری
آبلیمو:۱ قاشق
مراحل پخت
ابتدا برنج را به مدت ۲۰ الی ۴۰ دقیقه در آب نمک بگذارید
سپس برنج را نیم پز کرده و آبکش کنید و کنار بگذارید.
قارچها را با مقداری روغن و آبلیمو در تابهای ریخته و سرخ کنید.
پیاز را در تابهای جدا سرخ کرده و به قارچ اضافه کنید.
اجازه دهید اگر قارچ مقداری آب دارد آب آن کامل گرفته شود.
سپس زرشک و رب را به قارچ و پیاز اضافه کنید.
پس از سرخ شدن همه مواد با یکدیگر ادویههای لازم را به همراه کره به آنها اضافه کنید.
مواد و پلو را در قابلمهای مناسب به صورت لایه لایه (یک لایه مواد قارچی و یک لایه پلو) بریزید و بعد برنج را دم کنید.
روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد دم بکشند.
بعد از ۴۰ الی ۴۵ دقیقه پلو آماده سرو و میل است.
منبع: غذالند
انتهای پیام/