به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نام داعش و جنایتهای آن مدت هاست که ورد زبانها شده و کسی اگر میخواهد دیگری را مورد اهانت قرار دهد، او را به داعش منتسب میسازد یا صفت داعشی را بر او بار میکند. داعش اگر از میانه دهه اخیر فعالیتهای جنایتکارانه خود را آغاز کرد و به شهرت رسید، در ایران، گروهک موسوم به «مجاهدین خلق» یا همان «منافقین»، در طول دهه ۶۰ با ترور بیش از ۱۷ هزار انسان، نقش استاد تمام را برای داعش ایفا کرد!
خداوند متعال در سوره نساء آیه ۹۳ میفرماید: وَمَن یَقْتُلْ مُؤْمِنًا مُّتَعَمِّدًا فَجَزَاؤُهُ جَهَنَّمُ خَالِدًا فِیهَا وَغَضِبَالله عَلَیْهِ وَلَعَنَهُ وَأَعَدَّ لَهُ عَذَابًا عَظِیمًا؛ و هر کس مؤمنی را به عمد بکشد مجازات او (آتش) جهنم است که در آن جاوید (معذب) خواهد بود و خدا بر او خشم و لعن کند و عذابی بسیار شدید بر او مهیا سازد؛ و در سوره مائده آیه ۳۲ میخوانیم: «مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا»؛ هر کس، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد، چنان است که گویی همه انسانها را کشته؛ و هر کس، انسانی را از مرگ رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده کرده است.
۱۷ هزار انسان بیگناه در طول دهه ۶۰ تنها به اتهام مومن بودن به اسلام و انقلاب اسلامی توسط این سازمان جهنمی ترور شده و به شهادت رسیدند. افرادی چنین میپندارند که گویا منافقین تنها مقامات جمهوری اسلامی از جمله بهشتی، باهنر، رجایی و... را ترور کرده و به شهادت رساندهاند، ولی بررسی روزشمار تحولات دهه ۶۰ نشان میدهد منافقین اگر چه ابتدا برای به دستگیری سریع قدرت دست به ترور مقامات عالیرتبه زدند، اما از مهرماه سال ۱۳۶۰ به این نتیجه رسیدند که برای دستیابی به مقصود باید ابتدا سربازهای این بازی شطرنج را که همان مردم باشند ترور و با ایجاد رعب و وحشت از صحنه خارج کنند.
جنایتهایی که این گروهک در طول دهه ۶۰ مرتکب شد، دارای همان مختصاتی است که داعش امروز به آن مشهور و معروف است.
در ادامه به تنها چند مورد از جنایات منافقین تنها در مهرماه سال ۶۰ و به نقل از جراید آن روزها میپردازیم تا مشخص شود منافقین، مردم حامی جمهوری اسلامی را چونان سربازانی میدیدند که برای دسترسی به فرمانده اصلی باید این سربازان را از بین برده و به این ترتیب به رهبران اصلی انقلاب رسیده و قدرت را به دست آورند!
* حمله به یک سوپرمارکت!
حدود ساعت ۸:۳۰ بعدازظهر ۱۵مهر ۱۳۶۰، یک ۳ راهی بسیار قوی که توسط منافقین در سوپرمارکت اسدی واقع در خیابان خلد برین شیراز تعبیه شده بود منفجر شد و در آن ضمن وارد آمدن خسارات مالی، یک نفر از مشتریان این سوپرمارکت به نام غلامحسین زندپور بازنشسته ارتش به شهادت رسید. (۱)
* حمله به مغازه نجاری!
در همین روز گروهی از منافقین در حالی که شعار میدادند و تیراندازی میکردند، به داخل یک مغازه نجاری که متعلق به پدر یکی از پاسداران کمیته مرکزی قزوین بود، یک شیشه کوکتل مولوتف پرتاب کردند. این عده با آتش زدن چند لاستیک فرسوده و تیراندازیهای ممتد قصد ایجاد رعب و وحشت در میان مردم را داشتند. (۲)
جنایتهایی که میخوانید به فاصله کمی اتفاق افتاده است، از جمله «یکی از افراد فعال و مومن در یزد در مقابل مغازه نفت فروشیاش از سوی ۲ منافق مورد سوء قصد قرار گرفت که بر اثر اصابت ۳ گلوله به سینه به شهادت رسید». (۳)
یا «دکتر سیدابراهیم فقیهی، پزشک مسلمان و متعهد و فعال بیمارستانهای مقدسی و نمازی شیراز ساعت دوازده۲۰ مهر ۱۳۶۰ از سوی منافقین در خیابان صورتگر این شهر مورد سوء قصد قرار گرفت و مجروح شد که پس از انتقال به بیمارستان به درجه رفیع شهادت نایل آمد». (۴)
* حمله به کتابخانه و ترور کتابخوانها!
مهرماه ۱۳۶۰ یعنی زمانی که گروهک منافقین از ترور آیتالله بهشتی و ۷۲ تن از یاران با وفای انقلاب در هفتم تیرماه این سال و ترور رئیسجمهور و نخستوزیر مکتبی، شهیدان رجایی و باهنر در هشتم شهریور و صدها ترور دیگر به نتیجه دلخواه نرسیده بود، «۳ تروریست گروهک منافقین مسلح به کلاشینکف به کتابخانه ابوذر واقع در جاده لاکان رشت حمله کردند که بر اثر تیراندازی، یکی از اعضای انجمن اسلامی کتابخانه مذکور از ناحیه گردن زخمی شد». (۵)
یا حدود ساعت نوزده ۲۰ مهر ۱۳۶۰ «یک اتومبیل پیکان در خیابان هدایت شیراز منفجر شد و ۲ تن به طرز فجیعی به شهادت رسیدند. سرنشینان این اتومبیل یک زن ۲۲ ساله و یک دختر ۶ ساله بودند که بر اثر انفجار بمبی که توسط عوامل منافق ضدانقلاب جاسازی شده بود به کلی سوخته و قطعه قطعه شدند». (۶)
در همین روزها «چند منافق مسلح به منزل یک فرد به جرم متدین بودن او در آبکنار بندر انزلی حمله کردند و قصد داشتند با پرتاب نارنجک اعضای خانواده او را ترور کنند که با عمل نکردن نارنجک با شلیک چند گلوله علی کاظمی نوجوان ۱۳ ساله را هنگام نماز صبح از ناحیه کمر مورد اصابت قرار داده و زخمی کردند». (۷)
البته این تنها مهرماه ۱۳۶۰ نبود که منافقین در آن دست به ترور افراد کوچه و خیابان زده بودند، هر چند در این ایام ترورها تشدید شده بود، ولی نگاهی به جراید دهه ۶۰ نشان میدهد گروهک نفاق هر جا که توانست بمبگذاری کرد و هر جا توانست فردی را تنها به اتهام مومن بودن به اسلام و انقلاب ترور کرده و به شهادت رساند.
از جمله در سالن ایستگاه راهآهن قم بمبگذاری کرده و ۵ نفر را شهید و مجروح ساخت. (۸)
یا سوم اسفند ۱۳۶۰ «بر اثر انفجار یک بمب بسیار قوی که در زیر یک کامیون حمل زباله شهرداری جاسازی شده بود ۱۱ نفر به شهادت رسیده و ۲۵ نفر نیز مجروح شدند». (۹)
یا شهریور ۱۳۶۳ «منافقین با انفجار یک بمب در میدان راهآهن تهران ۱۷ تن را شهید و ۳۰۰ تن را مجروح ساختند». (۱۰)
و صد البته در این گزارش به هزاران ترور منافقین در طول دهه ۶۰ که بعضی از این ترورها و جنایات رکورد شکنجه را جابهجا کرده است اشارهای نکردهایم، کافی است برای فهم یکی از هزاران جنایت منافقین در طول دهه ۶۰ «عملیات مهندسی» را در گوگل جستوجو کرده یا به کتاب «عملیات مهندسی» که به بررسی کارنامه تروریستی بخش ویژه نظامی سازمان مجاهدین خلق در سالهای ۱۳۶۱-۱۳۵۷ پرداخته، نگاهی بیندازید.
در این عملیات منافقین که مبتنی بر شکنجههای سخت، شنیع و طاقتفرسا بود، تعدادی از پاسداران به طرز وحشتناکی به شهادت رسیدند. طالب طاهری و محسن میرجلیلی ۲ نفر از پاسداران کمیته انقلاب اسلامی بودند که زیر شکنجههای شدید منافقین در عملیات مهندسی به درجه رفیع شهادت نایل آمدند.
با همه این اوصاف «مریم قجر عضدانلو» معروف به «مریم رجوی» که عروس هزار داماد منافقین است، دوشنبه ۳۰ تیر سال جاری، در یک کنفرانس طی سخنانی به جای پاسخگویی به هزاران جنایت این گروهک در طول دهه ۶۰ و پس از آن در حق ۲ ملت ایران و عراق، انگشت اتهام را به سوی مردم ایران و مسؤولان «جمهوری اسلامی» نشانه میگیرد تا کسی را جرات یا فکر آن نباشد که از او بپرسد: این ۱۷ هزار انسان که خداوند متعال کشتن یکی از آنها را موجب خلود ابدی در آتش جهنم (نساء/ ۹۳) و همانند نابودی کل بشر (مائده/۳۲) اعلام کرده است به کدامین گناه کشته شدند؟!
آری! ملت ایران، با اساتید داعش درگیر بود؛ زمانی که داعشی نبود!
-----------------------------------
پینوشتها
۱- کیهان، ۱۶ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۱۵،
۲- اطلاعات، ۱۶ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۴،
۳- اطلاعات، ۱۵ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۴،
۴- اطلاعات، ۲۰ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۲،
۵- کیهان، ۱۳ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۳،
۶- کیهان، ۲۱ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۳،
۷- کیهان، ۱۳ مهر ۱۳۶۰، صفحه ۳،
۸- جمهوری اسلامی، ۳ تیر ۱۳۶۰، صص ۱ و ۸،
۹- اطلاعات، ۳ اسفند ۱۳۶۰، صفحه ۳،
۱۰- جمهوری اسلامی، ۳ شهریور ۱۳۶۳، صص ۱ و ۸
بیشتر بخوانید
منبع: روزنامه وطن امروز
انتهای پیام/