احمدی گفت:برای سازمان‌دهی اقدامات در بحث احتکار و هماهنگی همه دستگاه های ذی‌ربط مقرر شد ستاد مقابله با احتکار تشکیل شود.

به گزارش  خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، احمدی معاون بازرسی و رسیدگی به تخلفات سازمان حمایت در بخش خبری ۲۱ شبکه یک سیما در خصوص خبر احتکار ۷۰درصد لوازم خانگی طی یک‌سال گذشته تصریح کرد: در شرایط اقتصادی نامتعادل و نوسانات ارزی و تحریم ها، انگیزه برای احتکار در بعضی واحدهای تولیدی و دلالان افزایش می یابد.اما متناسب با این وضعیت ما هم به عنوان دستگاه های متولی باید جلوی این کار را بگیریم.

او ادامه داد: گفته سخنگوی سازمان تعزیرات در خصوص احتکار ۶۰ تا ۷۰ درصد لوازم خانگی را تایید نمی کنم و اگر اطلاعات موثقی دارند در اختیار ما بگذارند تا بررسی کنیم.

احمدی تصریح کرد:در سازمان حمایت چند اقدام را برای جلوگیری از احتکار لوازم خانگی در دستور کار قرار داده ایم. نخست تعیین تکلیف قیمت لوازم خانگی بود. همچنین تاکید شد تا قیمت کالاها در سامانه ۱۲۴ ثبت شود.

او افزود: تاکید بر استمرار عرضه کالا و دریافت لیست توزیع از تولیدکنندگان از دیگر اقدامات سازمان حمایت است.

معاون سازمان حمایت با اشاره به تمرکز بر بازرسی از انبارها و مراکز نگهداری کالا گفت: طی امسال ۱۱ هزار بازرسی از انبارها صورت گرفته  و بیش از ۷۰۰ پرونده تخلف به تعزیرات ارسال شده است.

او تاکید کرد: برای سازمان دهی اقدامات در بحث احتکار و هماهنگی همه دستگاه های ذی‌ربط مقرر شده ستاد مقابله با احتکار تشکیل شود که  این ستاد به پیشنهاد سازمان حمایت و موافقت سرپرست وزارتخانه مجدد فعال و اعضای آن مشخص شد.

احمدی اضافه کرد: سازمان حمایت به عنوان مسئول این ستاد تعیین شد و سازمان‌های تعزیرات، دادستانی کل کشور، پلیس امنیت اقتصادی و معاونت بازرگانی وزارت صمت نیز از دیگر اعضای این ستاد هستند.

در ادامه رایگانی سخنگوی تعزیرات حکومتی در خصوص احتکار ۷۰ درصدی لوازم خانگی گفت: سازمان حمایت بیشترین همکاری را با گشت های مشترک تعزیرات برای کشف کالاهای احتکارشده داشته است. ادعای احتکار ۷۰ درصدی لوازم خانگی مستند به گفته تولیدکندگان و اعضای اتحادیه لوازم خانگی است.

او ادامه داد: دو موضوع در بحث لوازم خانگی مطرح است. یک مطلب بحث احتکار است. احتکار به قصد گران فروشی انجام می‌شود. دومین مورد مصرف کنندگانی هستند که الان نیاز به کالا ندارند اما آن را برای سرمایه گذاری می خرند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: از مردم تقاضا داریم در معرفی کالاهای احتکار شده به ما کمک کنند. بیش از ۹۵ درصد کشفیات احتکار با استفاده از اطلاعات مردم صورت گرفته است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
نقره داغ كنيد
۱۰:۰۸ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
سودا گري در كالاي مورد نياز مردم خصوصا لوازم خانگي و موبايل و بيشتر اقلام نو عروسان باعث شده پدران خانواده شرمنده فرزندان خود شوند . احتكار و گران فروشي و كم فروشي باعث شده لوازم خانگي از سبد خانوار جدا شود و كسي ديگر براي تامين جهيزيه دخترش كالا خريداري نكند چرا كه معيشت زندگي از واجب زندگي است و دلالان با احتكار اين روند گراني را تقويت كردند . پس با ورود كالا در مبادي مرزي آنها را نقره داغ كنيد .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۷ ۰۶ مرداد ۱۳۹۹
من هم قبول دارم واقعا احتکار 70% نبوده بلکه 69/9% بوده که نشان دهنده آمار اشتباه در این بخش می باشد بنده در همین لحظه از تمامی کسانی که بهشون برخورده معذرت می خواهم
آخرین اخبار