به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دکتر روپی اوزلا، دانشمند مؤسسه اشر در دانشگاه ادینبورگ، چگونگی تغذیه را برای جوان نگه داشتن پوست توضیح داد.
به گفته این دانشمند، که یک نشریه وی را یکی از "افراد برجسته انگلیس" در زمینه تغذیه مینامد، لازم است از خوردن غذاهای با آهن زیاد و به ویژه گوشت قرمز (گوشت گاو و گوسفند) که میتواند منجر به تغییرات چشمگیر در تغییرات سن شود، پرهیز کرد.
در مقابل، به گفته اوزلا، باید غذاهای سرشار از آنتی اکسیدان، کلاژن، مواد معدنی و ضد التهاب را بخورید که به ایجاد و جوانسازی بدن کمک میکند.
این دانشمند گفت: "خوردن هر روز میوه و سبزیجات زیادی باعث مقدار زیادی منابع گیاهی را در بدن تامین میکند که التهابات غیرضروری را متعادل میکند، باعث کاهش آسیبهای سلولی و محافظت از آنها در دوران پیری میشود. "
وی همچنین افزود، رژیم غذایی کم پروتئین باعث کاهش تولید هورمون رشد میشود که میتواند تغییرات مربوط به سن را تسریع کند.
اوزلا گفت: "این همه آن چیزی است که در مورد تغذیه سالم اهمیت دارد: به طور عمده گیاهان، چربیهای با کیفیت (آجیل و دانههای روغنی)، خوردن غذاهای پر فیبر و غذاهای کامل غیر فرآوری شده است. "
بیشتر بخوانید
منبع: اسپوتنیک
انتهای پیام/