به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مرغ کنتاکی یکی از غذاهای خوشمزه و عالی است. این غذا همان طور که از نام آن آشکار است با مرغ آماده و طبخ میشود.
به طور معمول برای غذاهای سرخ کردنی اکثر خانوادهها فست فود را ترجیح میدهند، اما از طریق این دستور غذا میتوانید به راحتی این غذا را در منزل آماده کنید و از طعم آن لذت ببرید. به همین دلیل بدون نیاز به رفتن به فست فودها و انجام هزینههای بسیار میتوانید این غذای خوشمزه و جدید را در منزل با کمترین هزینه و خیلی سالم و بهداشتی آماده کنید.
مواد لازم
سینه یا ران متوسط: ۶ تکه
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
آب: ۴ لیوان متوسط
حبه سیر: ۲ عدد
روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
آرد سفید: ۱ پیمانه
آبلیمو: ۲ قاشق سوپ خوری
چوب دارچین: ۱ عدد
پودر کنتاکی: ۱ پیمانه
زعفران دم کرده: به میزان لازم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
مراحل پخت
مرغ را تمیز کرده و بشویید. در قابلمهای پر کردن و بر روی حرارت زیاد بگذارید تا به جوش آید.
مرغ را داخل آب جوش بریزید و یک عدد پیاز را پوست کرده و داخل قابلمه اضافه کنید.
یک حبه سیر و چوب دارچین را برای عوض کردن طعم مرغ در داخل قابلمه بریزید.
بعد از گذشت ۲۰ دقیقه زمان که مرغ با حرارت ملایم نیم پز شد، حرارت را خاموش و مرغ را در ظرف دیگری بگذارید تا سرد شود.
سیر باقیمانده را در ظرفی جداگانه رنده کنید.
پیاز را نیز با رنده درشت آماده کنید و به همراه سیر بر روی مرغ بریزید.
سپس زعفران دم کرده و آبلیمو را نیز به مرغ اضافه کنید و آن را زیرورو کنید تا کاملاً طعم دار شود.
بر روی ظرف سلفون بکشید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید.
در ۳ کاسه جداگانه پودر کنتاکی، آرد سفید و تخم مرغها را بریزید.
تخم مرغها را کاملا هم بزنید و خوب مخلوط کنید.
سپس کمی از روغن زیتون را به وسیله قلم مو بر روی مرغها بزنید و کاملاً آغشته به روغن کنید.
سپس مرغها را ابتدا در کاسه آرد سفید بغلتانید تا کاملاً با آرد ترکیب شود.
سپس در ظرف تخم مرغ مخلوط کنید و در آخر نیز در پودر کنتاکی بزنید و در بشقاب جداگانه بگذارید و ۱۵ دقیقه صبر کنید تا مواد به خورد مرغها برود.
حالا در یک ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید تا داغ شود.
حالا مرغها را در ماهی تابه بگذارید و ۲ طرف آن را سرخ کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/