در گزارش زیر طرز تهیه یک غذای حاضری و خوشمزه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تخم مرغ پخته در سس گوجه فرنگی یک صبحانه و یا شام ایده آل به حساب می‌آید. اگر بخواهیم اسمش را راحت بگوییم همان املت خودمان است که غذای محبوب افراد بیشتر جامعه است. این غذا را هم می‌توان با گوجه فرنگی تهیه کرد و هم از رب یا پوره آن استفاده کرد. در بیشتر مکان‌هایی که صبحانه سرو می‌کنند این غذا به عنوان یکی از پارامتر‌های اصلی در منو دیده می‌شود . این غذا در عین سادگی دارای خواص زیادی است و در واقع منبع پروتئیین است و اگر به عنوان صبحانه میل کنید شاید تا ظهر شما را از گرسنگی در امان نگه دارد.


مواد لازم

تخم مرغ:۴ عدد درشت
سس گوجه فرنگی:۱ پیمانه
روغن زیتون:۴ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل سیاه:به میزان لازم
فلفل قرمز:به میزان لازم
مواد لازم برای نان
نان تست و یا برش باگت:۴ برش
سیر پوست کنده:۱ حبه بزرگ
روغن زیتون:۳ قاشق غذاخوری

مراحل پخت

فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن می‌کنیم تا گرم شود.

سس گوجه فرنگی را داخل یک ظرف مناسب در فر می‌گذاریم.

اجازه می‌دهیم حدود ۵ دقیقه سس‌ها گرم شوند و تقریباً پخته شوند.

تخم مرغ را با دقت داخل ظرف می‌شکنیم به طوری که زردۀ آن‌ها درسته بماند.

روی هر کدام از تخم مرغ‌ها مقداری روغن زیتون ریخته و کمی نمک و فلفل سیاه و قرمز می‌پاشیم.

ظرف را به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر داغ می‌گذاریم تا سفیدۀ آن‌ها سفت گردد، ولی زرده نرم بماند.

برش‌های نان را داخل فر داغ می‌گذاریم تا دو طرف آن‌ها برشته شود.

حبۀ سیر را بر سر یک چنگال می‌زنیم و آن را روی سطح نان‌ها می‌مالیم.

سپس کمی روغن زیتون روی سطح نان‌ها ریخته و به همراه تخم مرغ‌ها سرو می‌کنیم.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علی
۱۲:۰۰ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
واقعا که شما دیگه چغدر..... هستین فکر کنم از عمد نوشتینتخم مرغ با گوجه میخواین دقیقا برین رو مخ مردم چند روز دیگه بنویسین روش پخت یک قرص نان لواش خوشمزه