به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ژله هندوانه یکی از انواع دسرهای زیبا و خوشمزه است که به راحتی و با استفاده از ۳ نوع ژله و بستنی وانیلی تهیه میشود. شما میتوانید این دسر خوشمزه را در اندازههای مختلف و با قالبهای متفاوت تهیه کنید، اما در صورتی که بخواهید یک دسر به صورت برشهای مثلثی (قاچ هندوانه) و تک نفره داشته باشید، بهتر است از قالب ناودانی استفاده کنید.
مواد لازم
ژله قرمز (آْلبالو، توت فرنگی یا هندوانه):۱ بسته
ژله سبز (لیمو، طالبی):۱ بسته
ژله آلوئهورا:۱ بسته
بستنی وانیلی:۱- ۱.۵ پیمانه
شکلات چیپسی یا تخم شربتی: به میزان لازم
آب جوش:به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا ژله قرمزرنگ را با ۱.۵ لیوان آب جوش به روش بن ماری و روی بخار آب حل کنید.
سپس صبر کنید تا کمی خنک شود.
بعد از خنکشدن ژله قرمز، دو قاشق بستنی وانیلی آبشده به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
حالا ژله را داخل قالب ناودانی ریخته و داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
بهتر است ارتفاع ژله قرمز حدود ۱.۵ سانت باشد.
وقتی ژله قرمز بست، همین کار را برای ژله آلوئهورا انجام دهید یعنی؛ یک بسته ژله آلوئهورا را با ۱ لیوان آب جوش به همان روش بن ماری حل کرده و بعد از سردشدن با نصف لیوان بستنی وانیلی آبشده ترکیب کنید.
از این ترکیب، به مقدار کمی روی ژله قرمز رنگ بریزید. این لایه قرار است قسمت سفیدرنگ بین هندوانه و پوست آن باشد.
بعد از نیمبندشدن ژله آلوئه ورا در یخچال، ژله سبز را با ۱.۵ لیوان آب جوش مخلوط کرده و باز هم به همان روش حل کنید و اجازه دهید خنک شود.
سپس یکی دو قاشق بستنی وانیلی ذوبشده و یا خامه به آن اضافه کنید تا کمی مات شود.
سپس ژله سبزرنگ را نیز به همین روش تهیه کرده و روی لایه سفید بریزید تا قالب پر شود، بعد دوباره قالب را داخل یخچال قرار دهید تا ببندد.
بعد از اینکه ژله هندوانه حدود ۳ ساعت داخل یخچال باقی ماند و کاملا بسته شد، کف قالب را حدود ۱۰-۲۰ ثانیه داخل آب گرم نگه دارید تا ژله از قالب جدا شود.
سپس ژله را درون سینی خیسشده برگردانید و با چاقوی خیس برشهای یک سانتی بزنید.
برای تخمههای هندوانه نیز میتوانید از شکلات چیپسی یا تخم شربتی استفاده کرده و آنها را روی قسمت قرمز بچینید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/