در گزارش زیر طرز تهیه یک نوع مربای خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با طرز تهیه مربای گلابی خانگی آشنا کنیم.با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم:

گلابی = یک کیلو
شکر= یک کیلو
آب= دو لیوان
آب لیمو= یک قاشق

طرز تهیه:
گلابی های شسته شده رو پوست می گیریم و به دلخواه خرد می کنیم من از گلابی های کوچک به صورت  کامل استفاده کردم و با یه چاقوی تیز از قسمت انتهایی هسته های داخلش رو خالی کردم می تونید گلابی ها رو از وسط نصف کنین و هسته های داخلی رو در بیارین و به صورت نصفه مربا رو تهیه کنید یا اینکه به صورت حلقه ای و.....

آب و شکر رو مخلوط می کنیم و روی حرارت متوسط قرار می دیم تا شکر کاملا حل بشه و حالت شفاف پیدا کنه بعد حرارت رو کم می کنیم و اجازه میدیم بجوشه وقتی کاملا قوام اومد گلابی ها رو اضافه می کنیم ، می تونید برای خوشرنگ تر شدن مربا قبل اضافه کردن گلابی کمی زعفران به شیره اضافه کنیدو بعد گلابی ها رو اضافه کنید (اضافه کردن زعفران دلخواه هست اما من اضافه کردم و در رنگ مرباتون تاثیر داره)

اجازه بدید گلابی ها داخل شهد با حرارت ملایم بجوشند تا کاملا بپزند و چند بار اونها رو داخل شیره حرکت بدید تا به طور یک نواخت همه قسمت های گلابی پخته شود وقتی گلابی ها کاملا پختند و به نرمی مناسب مربا رسیدند آبلیمو رو اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید و اجازه بدید یک شب داخل همون قابلمه در دمای آشپزخونه بمونه تا خنک بشه

بعد از طی این زمان اگه احساس کردید شیره قوام لازم رو نداره(چون وقتی گلابی ها رو به شیره قوام اومده اضافه می کنیم آب می اندازند و قوام شیره از بین میره و ممکنه بعد از پختن گلابی ها شیره به قوام دلخواهتون نرسه)گلابی ها رو از داخل شیره بردارید و اجازه بدید شیره با حرارت کم بجوشه تا قوام بیاد و وقتی خنک شد شیره قوام اومده رو روی گلابی ها بریزید و داخل یخچال نگه داری کنید

منبع: deser_duni

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۴ ۰۸ مرداد ۱۳۹۹
مملکت مملکت نیست که تو دهه شصت طلا بیست تومان بود راحت می گرفتیم الان گلابی بیست تومان بگیریم واقعا مملکت نیست
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۲۰:۵۵ ۰۷ مرداد ۱۳۹۹
در فروشگاههای شهرداری که اصولا قیمتها باید نسبت به میوه فروشی های شخصی ارزانتر باشد یه کیلو گلابی سبز نارس و گس بیست تومنه. رفت اون زمان که میوه از فرط فراوونی و ارزونی در خونه ها تبدیل به مربا و کمپوت میشد