به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه پیاز ترشی خانگی آشنا کنیم.
یک کیلو پیاز بنفش ریز رو پوست کنده و شسته و کاملا خشک می کنیم (اصلا نباید آب داشته باشن، چون باعث میشه ترشی کپک بزنه) و بعد پیازها رو به همراه دو سه حبه سیر و یک عدد چغندر (لبوی خام) خورد شده داخل شیشه ریخته و روی اونها مقدار کافی سرکه سفید و بسته به مقدار پیازها نمک می ریزیم و در شیشه رو کاملا کیپ می کنیم و به مدت تقریبا یک ماه در یک مکان تاریک و خنک نگهداری می کنیم و بعد به یخچال منتقل می کنیم، چون اگه بیرون یخچال باشه به مرور رنگش میره.
بیشتربخوانید
می تونید به جای لبو (چغندر) از کلم بنفش استفاده کنید، ولی به خوشرنگی چغندر نمیشه
بنا به سلیقه خودتون می تونید از ادویه ترشی مثل تخم گشنیز یا گلپر و سیاهدونه یا سبزیجات معطر و فلفل چیلی هم استفاده کنید، ولی به نظر من بدون استفاده از اینها اصیل تره.
به مرور زمان ممکنه رنگ پیاز ترشی کمی کدر بشه که می تونید توی شیشه ترشی بازهم چغندر یا کلم بنفش بریزید رنگش برمیگرده.
منبع: ashpazi
انتهای پیام/