وی بیان کرد: با همکاری رئیس بنیاد مستضعفان و پیگیریهای رئیس بهزیستی، ۷۵ میلیارد تومان جهت وام و ۳۰ میلیارد برای کمک بلاعوض دراختیار بهزیستی قرار گرفته تا جهت رفاه حال مددجویان مستاجر به آن ها پرداخت شود.
یزدانمهر ادامه داد: ۳۰ میلیارد تومان بابت کمکهای بلاعوض برای مددجویان مستاجر از اول دهه ولایت در دو مرحله پرداخت میشود و جزئیات پرداخت ۷۵ میلیارد تومان نیز امروز مشخص خواهد شد.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: در رابطه با وام وزارت مسکن و شهرسازی نیز با پیگیریهای انجام شده، ۳۰۰ میلیارد تومان اعتبار به بهزیستی تعلق گرفته که با همان شرایط وزارت مسکن در اختیار مددجویان قرار خواهد گرفت.
وی افزود: برای لزوم رعایت پروتکلهای بهداشتی، به علت شیوع کرونا از مردم میخواهیم تا نذورات عید قربان خود را اگر دام است در مراکز مجوز دار که از سوی دامپزشکی مشخص شده، به صورت شرعی ذبح کنند و پس از آن لاشه دام را به مراکز بهزیستی تحویل دهند.
وی گفت: امسال جمع آوری نذورات عید قربان از یکم تا ۱۷ ذی الحجه عملیاتی میشود و مانند سال گذشته در خدمت شهروندان و افراد خیر هستیم تا بتوانیم نذورات را جمع آوری کنیم و به صورت مستقیم و متناسب با نیت آنها به دست نیازمندان و مددجویان بهزیستی برسانیم.
یزدانمهر اضافه کرد: افراد خیر میتوانند نذورات خاص این ایام را از طریق شماره کارت: ۶۳۶۷۹۵۷۰۷۰۷۰۷۰۷۵، کد دستوری: #۹*۷*۷۳۳*، بخش نیکوکاری نرم افزارهای آپ و سکه، سایت سازمان بهزیستی کشور، به دست مددجویان و مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی برسانند. همچنین راههای پرداخت در شبکههای تلویزیونی استانی پخش میشود و در معابر شهرها و استانها نیز پوسترهای اطلاع رسانی نصب خواهد شد.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه به موسسات خیریه و تشکلهای غیردولتی اطلاع رسانی شده و برای دریافت نذورات تجهیز و آماده سازی شده اند، گقت: نذورات با رعایت پروتکلهای بهداشتی صورت میگیرد و انبارها تا زمان تحویل نذورات به مددجو، ضدعفونی میشوند.
وی با تاکید بر اینکه امسال به علت ویروس کرونا، در مراکز ذبح نخواهیم داشت، ادامه داد: همچنین دید و بازدیدهایی که پارسال خیران با مددجویان داشتند و همانجا ذبح انجام میشد، امسال با دستور ستاد مبارزه با کرونا، ممنوع شده است چراکه سالمندان و کودکان مراکز بهزیستی در معرض کرونا هستند.
وی اضافه کرد: با سازمان حج و زیارت و هیات امنای مساجد هماهنگیهای لازم صورت گرفته تا نذورات افراد خداجو را متناسب با نیت آنها به افراد برسانیم.
معاون مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: نیازهای مراکز بهزیستی از مواد شوینده و ماسک گرفته تا غذا و دارو و تجهیزات توانبخشی متعدد است و کمکهای نقدی با توجه به نیازها، اولویت بندی میشود.
وی خاطرنشان کرد: مراکز نیاز به اقلام اساسی مانند برنج و گوشت و پوشاک دارند و کمکهای نقدی بهتر میتواند این مراکز را کمک کند و این کمکها منطبق بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی، نیاز مددجویان را پوشش میدهد. مردم میتوانند کمکهای غیرنقدی مانند پوشاک و غذا را به صورت حضوری به مراکز نگهداری یا معاونتهای مشارکتهای مردمی بهزیستی تحویل دهند یا اینکه در تماس با این مراکز، ماموران بهزیستی میآیند و نذورات را از خیرین تحویل میگیرند.
انتهای پیام/