به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز طرز تهیه شیرینی کره ای را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید .
بیشتربخوانید
مواد لازم:
پودر قند ٥٠ گرم
كره نرم ٧٥ گرم
زرده تخم مرغ ١ عدد
پودر هل ١/٢ ق چ
آرد ١٢٠ تا ١٤٠ گرم
پودر قند و کره رو با همزن ٣ تا٤ دقیقه بزنید تا نرم و سبک بشه، زرده و هل رو اضافه کرده ٢ دقیقه دیگه بزنید. حالا آرد الک شده رو تا حدی که یه خمیر نرم بشه اضافه کنید و مخلوط کنید.
خمیر رو روی کاغذ روغنی پهن کرده و قالب می زنیم.
توی سینی که کاغذ داره میزاریم و میره توی فر گرم شده با حرارت ١٧٥ درجه برای مدت حدودا ١٥ دقیقه و تمام.
نهایتا روش رو شکلات سفید بن ماری زدم و با گل سرخ و پودر پسته تزئینش کردم.
منبع: ghazaa_deser
انتهای پیام/