به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه ژله آفتابگردان را به شما عزیزان آموزش دهیم تا برای میهمانانتان سرو کنید.
طرز تهیه:
ابتدا برای رنگ قهوهای وسط گل ژله آلوورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد کمی ازش برمیدارین یا رنگ خوراکی مشکی میزنید یا شکلات آب شده تا ژله داغ هست بهش اضافه میکنید.
توی قالب قسمت وسط گل میریزین و بعد باید بذارید یخچال تا نیم بند بشه.
بیشتربخوانید
برای قسمت زرد ژله آناناس با یک لیوان آب جوش کامل حل میکنید، وقتی کامل خنک شد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده اضافه میکنید (من کمی رنگ خوراکی زرد هم زدم) تو قسمت گلبرگها بریزین و بذارید یخچال. وقتی نیم بند شد ردیف پایین گلبرگها رو خارج میکنید و توش ژله آلورا با شیر بریزید (ژله آلورا که اول کار درست کردین بهش شیر اضافه کنید) و دوباره بذارید یخچال تا ببنده.
مرحله آخر ژله کیوی رو با یک لیوان آب جوش کامل حل کنید و وقتی خنک شد نصف لیوان شیر به دمای محیط رسیده بهش اضافه کنید و سپس توی قالب بریزید و نصف روز صبر کنید تا ژله داخل یخچال بمونه تا کامل ببنده.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/