به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛فضل الله رنجبر روز سه شنبه در جلسه شورای اداری شهرستان کرمانشاه که به حل مشکلات آب و برق بخشداری سرفیروزآباد اختصاص داشت، از تلاش شبانه روزی شرکتهای آب و فاضلاب و همچنین شرکت توزیع نیروی برق استان برای جلوگیری از قطعیها خبر داد وگفت: کرونا و افزایش درجه دمای هوا مصرف برق و آب در شهر کرمانشاه را بالا برده و اگر مردم ۱۰ درصد صرفه جویی کنند به وضعیت پایداری خواهیم رسید.
او، قطعی برق و آب را یک مشکل طبیعی ناشی از مصرف بیش از اندازه مشترکان دانست و اضافه کرد:، اما دشمنان نظام جمهوری اسلامی از این نوع مشکلات سوء استفاده سیاسی، اجتماعی و اقتصادی میکنند.
رنجبر، خواستار اطلاع رسانی به مردم برای صرفه جویی آب و برق شد و گفت: همه با وحدت و تلاش به خوبی از این مشکلات عبور میکنیم و خدمات بهتری به مردم صورت میگیرد.
فرماندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود؛ به مشکلات برق چاههای آب شرب روستایی و مجتمع آبرسانی امام علی (ع) که به ۲۰ روستا آبرسانی میکند و همچنین قطعی برق برخی از روستاهای بخش سرفیروزآباد اشاره کرد و گفت: شرکت توزیع نروی برق برای حل مشکل برق منطقه به ویژه ضعف ولتاژ۲ دستگاه «اتوسبوستر» برق خریداری کرده که یکی از آنها چند روز گذشته نصب شده که تا حد زیادی مشکل برق را حل خواهد کرد.
رنجبر در ادامه با بیان اینکه در حوزه برق رسانی بخشداری خدمات و کارهای بسیار خوبی اجرا کرده است، گفت: مشکل اصلی قطع آب شرب روستاها، قطع برق است که اهالی این روستاها به دلیل نداشتن مخزن آب چند ساعت با قطعی آب مواجه میشوند بنابراین باید تهیه دیزلهای برقی برای چاهها و مجتمع آب امام علی (ع) خریداری شود تا زمانی هم برق قطع شد مشکل آب نداشته باشیم.
او در ادامه حل بسیاری از مشکلات بخشداری سرفیروزآباد را با مشارکت مردم منطقه ممکن دانست و گفت: فرمانداری کرمانشاه با حمایت استانداری در راستای توسعه و محرومیت این بخش برنامه سه ساله تدوین کرده است که امیدواریم تا سال ۴۰۱ بسیاری از این برنامه با تامین اعتبار عملیاتی شود.
رنجبر، مهمترین بخش توسعه سرفیروزآباد را فراهم کردن زیرساختهای آب، برق، راه، بهداشت، آموزش، گاز و حل مشکل آنتن دهی و اینترنت دانست.
بخشدار سرفیروزآباد نیز در این جلسه گفت: بخشداری سرفیروزآباد با مشکلات عدیدهای مانند قطعی مکرر آب و برق، مشکلات مخابراتی به ویژه آنتن دهی تلفن همراه و اینترنت، گاز و راه برخوردار است، اما مشکل آب و برق ۲ موضوع بسیار جدی است.
«عباداله کنجوریان» با اشاره به تلاشهای شبانه روزی شرکت توزیع نیروی برق استان در بهینه کردن و اصلاح خطوط، فیلدهای برق، تعویض تیرکها و نصب اتوسبوستر برای کنترل ضعف ولتاژ گفت:، اما روزی یک ساعت قطعی برق، بدلیل نبود مخازن آب در سرچاههای آب شرب و مجتمع ها، مردم با ۲ روز قطعی آب لوله کشی مواجه میشوند.
او با اشاره به تعمیر چاه روستای «مس علی» و ارزیابی چشمه «گلر» برای آبرسانی خواستار تلاش بیشتر در خصوص اجرایی مصوبات آب و فاضلاب این بخشداری شد و گفت: آب رسانی سیار باجدیت در دستور کار است، اما باید مشکلات آب منطقه با مشارکت مردم، فرهنگی حل میشود.
انتهای پیام/ز