به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کاری ماسامان با مرغ یک خوراک محبوب تایلندی است. نام این غذا از کلمه مسلمان در زبان تایلندی گرفته شده است. این غذا ترکیبی از سیب زمینی، سس ماهی، گوشت گاو یا مرغ، کاری و تمر هندی است. تایلندیها این غذا را همراه با پلو سرو میکنند. این غذا برعکس سایر غذاهایی که ریشه تایلندی-هندی دارند چندان تند نیست. در تهیه این غذا از ادویههایی همچون زیره، جوز هندی، دارچین و فلفل قرمز خشک شده استفاده میشود که مزه اسپایسی به کاری ماسامان میبخشند.
کاری ماسامان با مرغ را با ادویه کاری مزه دار میکنند. کاری ماسامان با مرغ در واقع نوعی خورش است که محلیها آن را با برنج باسماتی سرو میکنند. برای کاهش کالری این خوراک خوشمزه میتوانید از گوشت سینه مرغ استفاده کنید. کاری ماسامان یک غذای تایلندی است که به ذائقه و سلیقه غذایی ایرانیها بسیار نزدیک است. این غذا که به عنوان یکی از خوشمزهترین غذاهای جهان شناخته میشود را میتوانید با گوشت قرمز نیز درست کنید. برای تهیه این مدل باید راسته گوساله خرد شده، دانه هل، میخک صد پر و سیر خرد شده را به مواد لازم اضافه کنید.
نام دیگر کاری ماسامان با مرغ، چیکن کاری تایلندی است. این غذا را میتوانید در وعدههای ناهار یا شام سرو کنید. در هنگام طبخ این غذا میتوانید به جای روغن نباتی یا جامد از روغن مایع استفاده کنید. برای سریعتر کردن پخت این غذا میتوانید ماست را به مواد اولیه آن اضافه کنید. اگر دیدید که مرغ هنوز خام است در چند مرحله یک لیوان آب گرم را به غذای در حال پختن اضافه کنید. کاری ماسامان را میتوانید با پودر نارگیل، فلفل سبز و گشنیز تازه سرو کنید.
مواد لازم
مایه کاری ماسامان: سه قاشق غذاخوری
روغن نباتی: دو قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده: به میزان لازم
گوشت سینه بدون پوست و استخوان: نیم کیلوگرم
سس ماهی: سه قاشق غذاخوری
شکر قهوهای: سخ قاشق غذاخوری
تمر هندی: سه قاشق غذاخوری
کره بادام زمینی: ۱/۳ فنجان (به جای کره بادام زمینی میتوانید بادام زمینی را در فر داغ کنید و سپس پودر کرده و استفاده کنید)
سیب زمینی: سه عدد
آب لیمو تازه: سه قاشق غذاخوری
شیر نارگیل: یک کنسرو کامل ۴۰۰ گرمی
مراحل پخت
ابتدا روغن را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا گرم شود.
مایه کاری ماسامان و زنجبیل خرد شده را حدود ۲ دقیقه تفت بدهید.
سپس سینه مرغ خرد شده را به مایه درون ماهیتابه اضافه کنید و آن قدر تفت بدهید تا رنگ محتویات تابه سفید شود.
سس ماهی، بادام زمینی، تمر هندی، شکر قهوای و سیب زمینی و شیر نارگیل را نیز به سینه مرغ اضافه کنید. بگذارید مایه کمی بجوشد.
شعله را کم کرده و در ماهیتابه را به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید.
در ۵ دقیقه آخر پخت سینه مرغ و جا افتادن کاری ماسامان کمی آبلیمو به غذا اضافه کنید.
پس از آماده شدن شعله را خاموش کنید و غذا را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/