به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت هندوانه یلدا یک دسر ساده و خلاقانه است. این رولت یا کیک در واقع شبیه به رولتهای معمولی تهیه میشود و تنها هنگام تهیه خمیر آن از رنگ خوارکی استفاده میشود و کیک را به شکل هندوانه در میآورند. شاید در نگاه اول احساس کنید که تهیه این کیک سخت است، اما با روشی که ما به شما میگوییم متوجه میشوید که بسیار راحت است . جذابیت این رولت به این است که شبیه هندوانه است و زمانی که برش میخورد داخل آن هم همچون هندوانه قاچ شده است که همین امر زیبایی این کیک را دو چندان میکند.
مواد لازم
تخم مرغ:۳ عدد
آرد سفید قنادی: ۷۵ گرم (نصف لیوان)
شکر: ۷۵ گرم (تقریبا یک سوم لیوان)
عسل: ۱ قاشق غذاخوری (من این بار عسل نریختم)
آب جوش: ۱ قاشق غذاخوری
وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری
خامه فرم گرفته: ۲۰۰ گرم
رنگ خوراکی: به میزان لازم
چیپس شکلات: به میزان لازم
مراحل پخت
ابتدا زرده و سفیده تخممرغ را از هم جدا کنید.
آرد را ۳ مرتبه الک کنید.
زرده، شکر و وانیل را بزنید. آب داغ و عسل را بیفزایید و به هم زدن ادامه دهید.
سفیده را بزنید تا از کاسه برنگردد.
زرده، آرد و سفیده را در ۳ مرحله به صورت متناوب با یکدیگر مخلوط کنید. توجه داشته باشید که در حین ترکیب پف مواد نخوابد.
مواد را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.
کف سینی رولت را با کاغذ روغنی بپوشانید و مواد رولت را به طور مساوی روی آن بریزید و به طور یکنواخت در سطح قالب پخش کنید.
سینی را درون فر که از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید.
در این فاصله خامه شیرینشده را بزنید تا فرم بگیرد.
اجازه دهید رولت پس از خارج کردن از فر به طور کامل خنک شود. (برای این منظور بهتر است یک سینی روی سینی رولت قرار دهید تا سطح رولت خشک نشود.) سپس خامه کشی و رول کنید.
در نهایت از چیپس شکلات و یا شکلات ذوب شده برای ایجاد تخمههای هندوانه کمک بگیرید.
بهتر است رولت ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند و بعد برش دهید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/