به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، سرهنگ محسن عربی گفت: اغلب نقض کنندگان حریم خصوصی به دلایلی نظیر افسردگی، عصبانیت، حسادت، حس انتقام جویی، حقارت و توجه نکردن به مسائل و اصول اخلاقی و ارزشهای جامعه، خود را مجاز به ورود به حریم خصوصی قربانیان دانسته و خسارتهای جبرانناپذیری را به حیثیت، مال و حتی جان افراد وارد میکنند.
بیشتر بخوانید
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه نقض حریم خصوصی افراد احساس ناامنی روانی و اجتماعی را در پی داشته و در بسیاری موارد به فروپاشی خانواده و از بین رفتن آبروی افراد منتهی میشود افزود: عکسهای آنلاین و پیامهای ارسالی در وبلاگها و شبکههای اجتماعی که قابلیت ذخیره سازی بلندمدت دارند، به راحتی زمینه سوء استفاده دیگران را برای اهداف دیگر فراهم میکنند.
او افزود : همیشه فرصتها، مخاطرات خاص خود را نیز به همراه داشته اند. کاهش ارتباطات مستقیم و رو در رو و چند لایه شدن هویت افراد در فضای مجازی، امکان هر نوع سوءاستفاده را در پوشش ارتباط فراهم کرده است.
معاون اجتماعی پلیس خراسان شمالی یاد آور شد: رواج گسترده رسانههای نوین در سالهای آینده و گردش عظیم اطلاعات با حداقل نظارت، موج جدیدی از تهدید و نگرانی برای امنیت کاربران ایجاد خواهد کرد.
سرهنگ عربی با اشاره به اینکه فضای مجازی تهدید کننده حریم خصوصی خانواده است، اظهار داشت: حریم خصوصی در فضای مجازی، حقی است که افراد برای حفظ اطلاعات شخصی خود و نحوه انتقال آن به دیگران دارند، شنود و رصد مکالمات و دسترسی به اطلاعات شخصی افراد، تهدیدی است که کاربران اغلب به آن بی توجه هستند.
معاون اجتماعی پلیس خراسان شمالی در پایان فضای مجازی را تهدیدی جدی برای حریم خصوصی خانوادهها دانست و گفت: نقض حریم خصوصی افراد احساس ناامنی روانی و اجتماعی را در پی دارد.
انتهای پیام/ه