به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شامی رودباری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت گوساله: ۴۰۰ گرم
پیاز رنده شده: ۳ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
سبزی (ترخون، مرزه، ریحان، گشنیز، جعفری)
خرد شده: ۱ فنجان
روغن: به مقدار لازم
گوجه فرنگی رنده شده: ۵۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا گوشت گوساله چرخ شده رابا پیازها مخلوط و نمک فلفل را به آن اضافه کنید.
سبزیهای معطر را به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید.
بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا عطر سبزیها به گوشت نفوذ کند تا خوش طعمتر شود.
حالا به اندازهی یک نارنگی کوچک از گوشت بردارید و در دست آن را پهن کنید و در تابه مقداری روغن بریزید شامیها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.
گوجههای رنده شده را به همراه رب در کمی روغن تفت دهید و یک قاشق از سبزی معطر را به آن اضافه کنید کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.
سپس شامیها را درون سس گوجه بچینید و حرارت را کم کنید در ظرف را بگذارید تا کم کم بپزد.
در انتها دو قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید.
این شامی لذیذ را میتوانید به همراه کته یا نان نوش جان کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: آشپزی مدرن
انتهای پیام/