در این مطلب قصد داریم روش تهیه شامی رودباری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه شامی رودباری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

گوشت گوساله: ۴۰۰ گرم

پیاز رنده شده: ۳ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

سبزی (ترخون، مرزه، ریحان، گشنیز، جعفری)
خرد شده: ۱ فنجان

روغن: به مقدار لازم

گوجه فرنگی رنده شده: ۵۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذا خوری

روغن زیتون: ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

ابتدا گوشت گوساله چرخ شده رابا پیاز‌ها مخلوط و نمک فلفل را به آن اضافه کنید.

سبزی‌های معطر را به مواد اضافه کرده و با دست خوب ورز دهید.

بگذارید چند ساعت در یخچال بماند تا عطر سبزی‌ها به گوشت نفوذ کند تا خوش طعم‌تر شود.

حالا به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک از گوشت بردارید و در دست آن را پهن کنید و در تابه مقداری روغن بریزید شامی‌ها را در آن سرخ کنید و کنار بگذارید.

گوجه‌های رنده شده را به همراه رب در کمی روغن تفت دهید و یک قاشق از سبزی معطر را به آن اضافه کنید کمی نمک و زردچوبه به آن اضافه کنید و روی حرارت کم بگذارید تا بجوشد و غلیظ شود.

سپس شامی‌ها را درون سس گوجه بچینید و حرارت را کم کنید در ظرف را بگذارید تا کم کم بپزد.

در انتها دو قاشق روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

این شامی لذیذ را می‌توانید به همراه کته یا نان نوش جان کنید.


بیشتر بخوانید


منبع: آشپزی مدرن

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شاهرخ
۱۵:۱۴ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
با سلام این دستور شامی رودباری کمی مشکل داره معمولا مقدار زیادی روغن زیتون مثلاً یک لیوان همراه مقداری آب در تابه ریخته میشود و قبل از حرارت دادن ابتدا شامی ها باید در تابه چیده شود علت ریختن آب اینه که دمای روغن به بالاتر از صد درجه نرود.وگیاه کوهی پلنگ مشک وگلپر لازم است در صورت دوست داشتن ریحان و...اضافه میشود.
Iran (Islamic Republic of)
مهین
۰۱:۴۲ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
شامی رودباری مزه اصلیش سبزی کوهی بنام پلنگ مشک ،اگه این سبزی نباشه اسمش شامی رودباری نیست ،بعدش ادویه هم گلپر هم هست ،درضمن شامی اصیل نه رب داره نه گوجه فقط با روغن زیتون فزاووون
Iran (Islamic Republic of)
samiiii
۰۱:۲۱ ۱۰ مرداد ۱۳۹۹
هرکسی یه بارشامی رودبار روخورده باشه هرگز اسم این شامی که اینجوری تهیه بشه رو شامی رودبارنمیذاره‌.شامی رودبار مزش بخاطره سبزی یاگیاه مخصوصی هست که توهمون کوهاودشتهای رودبار رشدمیکنه که خیلی گرون هم هست وحتی تو خوده رودبارهم خیلیاهستن که شامی اصلی رودبار رو نخوردن ونمیدونن وچه گیاهی توش میریزن.البته اسم اصلی وعلمیش مشخص نیست ولی تو رودبار مردم میگن تو جای ردپای پلنگ این گیاه درمیاد وشاید بخاطره اینکه تو مناطق صعب العبور درمیاد اینجوری میگن که خیلی هم گرون هست والان قیمت یک کیلو ازین سبزی البته خشک شدش زیر۲۰۰هزارتومن نیست چون سال۹۰مِآکیلویی۱۲۰خریدیم خشک شدش رو.البته خیلی هم کمیاب هستش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۱ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
گلپر چاشنی اصلی هست +پلنگ مُشک که یه سبزی محلی هست
Iran (Islamic Republic of)
الا
۱۵:۰۶ ۰۹ مرداد ۱۳۹۹
این شامی آبدار مال گیلانه البته یادت رفت توش آب لیمو یا آب غوره هم میریزن