به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مسئولیت مراقبت از محیط زیست، به ما گوشزد میکند که از کیسههای پلاستیکی کمتر استفاده کنیم؛ اما با تعدادی که همیشه در خانه داریم چه کار کنیم؟
وقتی خرید کوچکی انجام میدهیم که در کیف یا ساک دستیمان جا میشود، بهتر است از گرفتن کیسه پلاستیکی امتناع کنیم. در این صورت شاید حسی بهتر به خودمان داشته باشیم؛ زیرا از بین این همه صدمه زدن انسانها به محیط زیست، هر چند کوچک اما عملی مثبت با نگرفتن کیسه پلاستیکی غیر ضروری انجام دادیم.
در برخی از خریدها، ما مجبور به استفاده از کیسههای پلاستیکی برای سهولت در حمل هستیم. این چنین میشود که ما همیشه تعدادی کیسه پلاستیکی در خانه داریم. آیا میدانستید میتوانیم با چند ترفند ساده، کیسههای پلاستیکی را از حالت یکبار مصرف بودن خارج کنیم؟ در ادامه ۱۰ مورد استفاده مجدد از کیسههای پلاستیکی را با شما به اشتراک میگذاریم.
۱. تزئین کردن
یک طرف بسته کیسههای پلاستیکی را سوراخ کنید و در آن خامه، سس و دیگر مواد تزئینی خوراکی را بریزید. روی غذاها، کیکها و سالادها را میتوانید با این ترفند به راحتی و بسیار مرتب تزئین کنید.
بیشتربخوانید
۲. لباسهای کثیف
وقتی در مسافرت هستید، لباسهاس کثیف را در کنار لباسهای تمیز نگذارید. بهتر است آنها را در کیسهی پلاستیکی بگذارید سپس در چمدان جای دهید. مراقب باشید اگر لباس خیس است در مدت زمان کمی (کمتر از ۵ ساعت) در کیسه پلاستیکی باشد تا بافت لباس نپوسد.
۳. قیف
برای ریختن پودر یا مایعات در داخل ظرفی که دهانه باریک دارد میتوانید از کیسههای پلاستیکی به عنوان قیف استفاده کنید.
۴. ماشینزدگی
برخی از کودکان یا بزرگسالان، در ماشین حالت تهوع میگیرند. اگر بخواهید سر را از پنجره بیرون کنید یا راننده بخواهد به سرعت ماشین را به کنار خیابان یا جاده بزند خطرناک است. بهتر است تعدادی از کیسههای پلاستیکی را همراه داشته باشید تا در زمانهای نیاز از آنها استفاده کنید.
۵. روغن اضافی
میتوانیم روغن اضافی غذا را در یک کیسه پلاستیکی نگهداری کنیم. توجه کنید که بهتر است آن کیسه را به دور از گرما و در جای تاریک نگهدارید.
۶. قند و نُقل
قند و نُقل از جمله مواد خوراکی در آشپزخانه هستند که بسیار به رطوبت حساس هستند. میتوانید آنها را در کیسههای پلاستیکی در بسته نگهدارید. در مسافرت هم میتوانید قند و نقل مورد نیاز خود را در کیسه بگذارید.
۷. عایق سرما
یخزدگی قفلها باعث باز نشدن و تغییرات فصول باعث زنگزدگی آنها میشود. بهتر است با یک پلاستیک آنها را بپوشانید و نوعی عایق درست کنید تا عمر قفلها بیشتر شوند.
۸. کفشهای چرم
کفشهایی را که در موقعیتهای خاص استفاده میکنید میتوانید بعد از تمیز کردن و واکس زدن در کیسههای پلاستیکی گذاشته و کنار بگذارید. در این صورت گرد و غبار نمیگیرند و چرم کفش ترک نمیخورد.
۹. چرب کردن ظروف
بهتر است وقتی میخواهید ظرفی را با کره چرب کنید تا مواد غذایی به آن نچسبد، برای جلوگیری از رفتن کره زیر ناخنها از پلاستیک استفاده کنید. پلاستیک را چند تا کرده و در دست بگیرید سپس کره را در وسط گذاشته و به دیوارههای ظرف بکشید.
۱۰. مخلوط کردن
میتوانید برای مخلوط کردن مواد غذایی با رنگهای خوراکی از کیسههای پلاستیکی استفاده کنید. در این صورت دیگر نیازی به کثیف کردن ظروف و شستن آنها نیست.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/