به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، دکتر کلانتری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی گفت: همهگیرشناسی (اپیدمیولوژی)، پیشگیری و سلامت اجتماعی در کووید ۱۹ یکی از محورهای این همایش است که در آن به شناسایی سریع، ایزولاسیون و روشهای کنترل عفونت، چالشهای آموزش علوم پزشکی در کووید ۱۹ و سلامت کارکنان بهداشتی و درمانی پرداخته میشود.
کلانتری افزود: درمان در کووید ۱۹، روشهای درمانی و تشخیص زودهنگام بیماری، کشف بالینی زودرس و غربالگری مبتنی برجامعه، مراقبتهای پرستاری و مامایی در بیماران کووید ۱۹ بررسی میشود و در محور مدیریت و سیاستگذاری در کووید ۱۹، پدافند غیرعامل، مدیریت بیمارستانی و پذیرش و ترخیص بیماران از جمله محورهای برگزاری این همایش است..
او در ادامه گفت: اپیدمیولوژی مولکولی و ژنتیک ویروس نیز از دیگر محورهای این همایش است که در راستای آن به عوامل موثر بر تجدید نسل پایه در کووید ۱۹، ساختار، ژنتیک و عملکرد ویروس در انسان پرداخته میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی افزود: پیشبینی شده این همایش ۳۰ شهریورماه امسال در دانشگاه آزاد اسلامی اراک برگزار شود و مهلت ارسال چکیده مقالات به این همایش ۱۳ مردادماه جاری و مهلت ارسال مقاله سوم شهریورماه امسال است.
کلانتری گفت: دبیرخانه همایش کشوری کووید ۱۹، دستاوردها، تهدیدها و فرصتهای پیشرو برعهده معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی اراک است.
او افزود: مقالات ارسال شده به این همایش در نشریه علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی اراک و مقالات برتر در مجله طب مکمل دانشگاه علوم پزشکی اراک و مجله علمی پژوهشی یافتههای زیست شناسی این دانشگاه چاپ میشود.
دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال ۱۳۶۳ راهاندازی شد و فعالیت رسمی علمی خود را از مهر سال۱۳۶۴ با پذیرش ۶۰۰ دانشجو از طریق آزمون سراسری در ۱۰ رشته آغاز کرد و هماکنون این دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه غرب کشور در هفت معاونت و با چهار مرکز آموزشی وابسته در مهاجران، شازند، آستانه و خنداب فعالیت دارد.
بیش از ۲۶ هزار دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در مقاطع مختلف مشغول به تحصیلند.
انتهای پیام/ ر