به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ شهریار باوندپور نایب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان دام زنده کرمانشاه در آستانه عید قربان گفت: همه ساله در آستانه عید قربان تقاضا برای خرید دام زنده به اوج خود میرسد و همین موضوع منجر به افزایش قیمت دام زنده میشود، در حالیکه عید قربان امسال افزایش قیمتی نداشتهایم.
او با بیان اینکه توصیههای کادر سلامت مبنی بر ذبح نکردن دام زنده در منازل در افزایش نیافتن قیمت بی تاثیر نبوده، گفت: همچنین بالا رفتن جمعیت دامی استان به دلیل صادرات نکردن دام زنده نیز در افزایش نیافتن قیمت دام زنده نقش اساسی داشته است.
او با بیان اینکه هیچ کمبودی برای تامین دام زنده مورد نیاز عید قربان در استان نداریم، گفت:، چون صادرات دام زنده نداشته ایم، در دامداریهای استان انباشت دام زنده داریم.
بهرام خانی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه نیز با بیان اینکه به وفور دام زنده در استان داریم، گفت: نه فقط هیچ کمبودی برای تامین دام زنده عید قربان مردم استان نداریم، بلکه حتی مازاد دام هم داریم.
او اشارهای هم به میزان گوشت قرمز تولیدی سالانه استان کرمانشاه داشت و گفت: در حالی که میزان تولید سالانه گوشت قرمز استان ۴۰ هزار تن است، نیاز سالانه استان به گوشت قرمز بین ۲۶ تا ۲۷ هزار تن است و حدود ۱۳ هزار تن مازاد تولید گوشت قرمز داریم که این مازاد تولید یا بعد از کشتار و به صورت بسته بندی و یا به شکل دام زنده از استان خارج میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: در صورتی که صادرات دام زنده آزاد باشد، بخشی از مازاد دام تولیدی استان به شکل دام زنده به کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
خانی در پایان جمعیت دامی استان کرمانشاه را در حال حاضر چهار میلیون و ۹۵۰ هزار واحد دامی اعلام کرد.
انتهای پیام/ز