رئیس جهاد دانشگاهی کشور گفت:درمان پارکینسون با سلول های بنیادی در پژوهشگاه رویان فاز حیوانی را با موفقیت پاس کرده و فاز انسانی مطالعه شروع شده است.

حمیدرضا طیبی رئیس جهاد دانشگاهی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در سال ۱۳۵۹ جهاد دانشگاهی با هدف الگوسازی توان کشور در سه شاخصه اصلی یعنی توسعه فرهنگی، توسعه علوم فناورانه و توسعه آموزش‌های مهارتی تأسیس شد.

او افزود: جهاد دانشگاهی در زمینه توسعه علمی و فناورانه به دستاورد‌های بسیار بزرگی در حوزه‌های مختلف پزشکی، فنی و مهندسی، کشاورزی، حوزه علوم انسانی و اجتماعی دست پیدا کرده است، به عنوان مثال در حوزه پزشکی یکی از زمینه‌های کاری ما درمان ناباروری بود و ابتدا یک نگاه کاملا علمی به این موضوع داشتیم و سپس روش‌های درمانی را ارائه و در این زمینه با راهکار‌های گوناگون علمی بسیار موفق عمل کردیم.

او گفت: علت موفقیت در زمینه باروری بانوان این است که همواره فعالیت‌ها و کار‌های تحقیقی و پژوهشی خود را در ارائه روش‌های گوناگون ادامه داده و هیچ وقت از تلاش و موفقیت دست برنداشته ایم.

طیبی تصریح کرد: در حوزه درمان سرطان پستان که یک موضوع بسیار مهم پزشکی در کشور ماست، فعالیت‌های مفیدی انجام داده ایم،  متاسفانه بانوان بسیار زیادی به این نوع سرطان مبتلا می‌شوند و با توجه به اینکه نقش زن در خانواده و نقش خانواده در اجتماع اهمیت زیادی دارد، در تلاش بودیم تا کارهای تحقیقاتی و پژوهشی را در این زمینه انجام دهیم.

پیشرفت جهاد دانشگاهی در زمینه روش های علمی شناسی زوددرس

رئیس جهاد دانشگاهی کشور ادامه داد: امروزه در زمینه روش‌های علمی شناسایی زودرس و درمان سرطان به موفقیت‌های بسیار بزرگی دست پیدا کرده و در حال توسعه و پیشرفت فعالیت‌های خود برای درمان این نوع مشکلات در جامعه هستیم.

طیبی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی در زمینه علوم نوین در حوزه پزشکی بحث سلول درمانی را همزمان با درمان سرطان بکار گرفته است، تاکید کرد: بحث سلول درمانی که روش بسیار مهمی برای درمان سرطان در دنیا است به جای دارو درمانی مدنظر قرار دادیم و خوشبختانه به موفقیت‌های بسیار بزرگی در این زمینه رسیدیم. 

موفقیت جهاد دانشگاهی در درمان سرطان

او اظهار کرد: پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی روی درمان پارکینسون با سلول های بنیادی کار می کند و این مطالعه فاز حیوانی خود را با موفقیت طی کرده است و فاز انسانی آن را شروع کرده ایم و در این خصوص پژوهشگران ما موفق شده اند تا در جشنواره بسیار بزرگ و ارزشمند پیامبر اکرم (ص) برنده یکی از جوایز بشوند که این یک عامل مثبت و موفق برای ما بود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار