برداشت زردآلو در ۲۷۰۰ هکتار از باغ‌های شهرستان مرند آغاز شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،برداشت زردآلو در ۲۷۰۰ هکتار از باغ‌های شهرستان مرند آغاز شده و پیش بینی می‌شود امسال بیش از ۱۶ هزار تن میوه طلایی زردآلو از باغ‌های این شهرستان برداشت شود.

شهرستان مرند قطب تولید زردآلو در آذربایجان شرقی است.

این میوه پرخاصیت داری طبع سرد و‌ تر است، اما نوع شیرین آن طبع گرمتری دارد.

زردآلو ارزش غذایی زیادی دارد و دارای قند طبیعی است که هضم آن را بسیار راحت کرده است.

این میوه تابستانی غنی از ویتامین‌های A، B، C، ریبوفلاوین (B ۲) و نیاسین (B ۳)، کلسیم، منیزیم، فسفر، پتاسیم، گوگرد، سدیم و مقدار کمی مس، آهن و روی است و مهمترین خاصیت آن بهبود عملکرد دستگاه گوارش و حفظ سلامتی روده‌ها است.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.