به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کایگانا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ پیمانه
آرد الک شده ۱ پیمانه
نمک کمی
جعفری، شوید، پیازچه ساطوری
بیشتر بخوانید
مواد رو دوقسمت کردم به یکیش جعفری و به یکیش ریحون اضافه کردم که با پنیر خامهای عالی شد و پیازچه رو حذف کردم.
شیر و تخم رو بزنید تا یکدست بشه سپس آرد و نمک رو اضافه و مجددا هم بزنید و در نهایت سبزیجات رو اضافه کنید.
کف تابه رو چرب کنید و کمی از مواد رو داخلش بریزید و با حرارت ملایم هر دو طرفش رو سرخ کنید.
منبع:ashpazi_ba.ma
انتهای پیام/