محمدرضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان،گفت: امسال کشاورزان گلستانی ۶۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی خود را به زیر کشت محصول
خیار بردند که از این سطح، ۲۱ هزار و ۵۰۰ تن برداشت شد.
او ادامه داد: در هر هکتار حدود ۳۳ تن خیار برداشت شد و قیمت خرید هر کیلوگرم محصول خیار از کشاورز بسته به کیفیت، هفته گذشته آن است.
کشت این محصول جالیزی، نیمه دوم بهمن ماه آغاز میشود و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد.
برداشت خیار در چند چین انجام میشود.
انتهای پیام/م