به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه یک نوع فطایر گوشت که به شکل کیک گوشت درست شده را به شما عزیزان آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
موادلازم:
آرد ۵۰۰گرم
کره ۵۰ گرم
شیر ۱ پیمانه
نمک ۱ ق چ
مایه خمیر ۱ ق غ
آب ولرم مقداری که خمیر به دست نچسبه
گوشت چرخ کرده ۱۵۰گرم
فلفل دلمه رنگی نصف پیمانه
پیاز دو عدد
ذرت شیرین ۱/۴پیمانه
پنیر گودا یک بسته
نمک وفلفل پودر پاپریکا وپودر زنجبیل
زرده تخم مرغ وسه ق شیر برای رومال
کنجد و تخم سیاه دانه
بیشتربخوانید
طرز تهیه
آرد، نمک و خمیر مایه رو مخلوط کرده و شیر ولرم رو به مواد اضافه میکنیم. در طول ورز دادن کره به دمای محیط رسیده رو هم اضافه میکنیم و آب ولرم هم مقداری اضافه میکنیم تا خمیر به دست نچسبه.
خمیر رو خوب ورز میدیم و در کاسه ای که چرب کردیم گرد میکنیم و روی کاسه رو سلفون میزنیم و یک ساعت و نیم استراحت میدیم.
بعد از این مدت پف خمیر رو گرفته و خمیر رو به دو نیم گرد میکنیم و با وردنه باز میکنیم.
حالا پیاز رو نگینی خرد کرده و با روغن تفت میدیم تا سبک بشه. بعد فلفل دلمه ای رنگی رو هم خرد و اضافه میکنیم. سپس یه تفت که خورد گوشت، ادویهها و نمک رو هم اضافه کرده و خوب هم میزنیم و در آخر ذرت شیرین رو هم اضافه میکنیم و بعد از حرارت برمیداریم تا خنک بشه.
حالا خمیری روکه به قطر کمتر از نیم سانت باز کردیم (خمیر باید نازک باشه) وسطش از مواد گوشتمون میریزیم و بعد چندتا از ورقههای پنیر گودا رو روی مواد گوشتیمون میچینیم و بعد خمیر دوم رو هم به همون قطر باز کرده و روی خمیر اولی و گوشت میاندازیم و اطرافش رو به هم وصل کرده و روی فطایر رو با پارچه تمیز میپوشانیم و نیم ساعت استراحت میدیم و بعد با یک کارد روی خمیر رو به هشت قسمت میکنیم، ولی کارد رو تا انتها نمیزنیم فقط میخواهیم روی خمیر برشهای به نظر بیاد تا توی هر قسمت کنجد و یا تخم سیاه دانه بپاشیم.
بعد رومال زرده تخم مرغ و شیر که باهم خوب مخلوط کرده بودیم میزنیم و به ترتیب کنجد و تخم سیاه دانه میریزیم و در سینی فر که کاغذ روغنی ریختیم میذاریم و در فر که قبلا بادرجه حرارت ۱۸۰روشن کرده بودیم به مدت ۲۵ دقیقه و ۵ دقیقه هم گریل قرار میدیم.نوش جان.
منبع: آشپزباشی
انتهای پیام/