به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه بستنی مقوی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
-۵۰۰ میلی لیتر شیر کامل (جایگزین شیر خیلی پر چرب)
-۲۰۰ گرم شیرعسلی {۱/۲ قوطی}
خامه تازه -۱۰۰ گرم
پسته -۷۵ گرم
بادام ریز خرد شده
زعفران دم کرده
طرز تهیه:
۱. شیر، شیرعسلی و خامه رو داخل یه قابلمهی بزرگ بریزید. خوب مخلوط کنید، بزارینش روی حرارت و هم بزنید تا به جوش بیاد، تا وقتی مخلوط غلیظ و خامهای بشه روی حرارت بزارینش و مرتبا هم بزنید.
۲. بادام، پسته و زعفران رو اضافه کنید.۵ دقیقهی دیگه بزارینش روی حرارت تا جوش بیاد بعد حرارتو خاموش کنید و بگذاریدش توی دمای محیط تا خنک بشه.
۳. مخلوط رو داخل قالب بستنی ریخته، سیخهای چوبی یا چوب بستنی رو وارد کنید، محکم روشو با فویل بپوشونید و یک شب فریز کنید.
۴- برای اینکه از قالب درشون بیارین قسمت بیرونی قالبو با مالیدن دستتون روی سطحش گرم کنید تا بستنی راحتتر بیرون بیاد.
۵- با گلبرگهای گل رز، زعفران و پسته خرد شده تزیینش کنید و بلافاصله میل کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/