به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تغذیه مناسب برای سلامتی بسیار مهم است؛ بهویژه برای کسانی که مبتلا به کرونا شده اند این اهمیت دوچندان میشود چرا که اغلب این بیماران در دوران مواجهه با بیماری دچار کاهش اشتها میشوند اما در دوران نقاهت اشتها آن ها افزایش یافته و این زمان بهترین فرصت برای جبران کمبود آب، ویتامین ها، پروتئین و انرژی مورد نیاز بدن است.
برای بهبود هر چه سریع تر بیماران و سپری شدن دوران نقاهت رعایت رژیم غذایی غنی از غذاهای گیاهی با حداقل فرآوری، شامل میوه، سبزی، نان و غلات سبوسدار، حبوبات، ماهی، مرغ و مصرف کم گوشت قرمز توصیه میشود.
مصرف روزانه سوپ داغ، میوه و سبزی تازه و استفاده از مقدار زیاد منابع غذایی ویتامین A که سبب حفظ یکپارچگی مخاط تنفسی میشود از دیگر موارد مورد اهمیت در برنامه غذایی بیمار مبتلا به کروناست همچنین استفاده از منابع غذایی حاوی ویتامین C به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی آن و استفاده از منابع غذایی دارای پروتئین، روی، آهن و سلنیم سیستم ایمنی این بیماران را تقویت میکند.
مصرف خوراکیهایی با منابع کربوهیدرات پیچیده و نشاستهای، روغن گیاهی یا روغن نباتی را در غذای بیماران کرونایی فراموش نکنید علاوه بر آن مصرف عسل، زردچوبه، سیر، پیاز تازه , زنجبیل و مصرف صبحانه منظم به بیمار هم از ضروریات است.
انتهای پیام/