به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای اینکه ته چین شما به صورت قالبی درآید و خوشمزه هم باشد باید نکاتی را رعایت کنید از جمله:
۱- در صورتی که مایلید برنج ته چین به هم بچسبد، لازم است از تخم مرغ کامل استفاده کنید و با افزودن کمی دارچین بوی زهم مرغ و تخم مرغ را بگیرید.
۲- در صورتی که از ماهی تابه رژیمی برای طبخ ته چین استفاده میکنید، هنگام دم کشیدن ته چین در آن را باز بگذارید تا زیر آن سرخ شود و در صورت مایل آن را برگردانید تا طرف دیگر ته چین هم بپزد، اگر در ظرف را ببندید، ته چین سرخ میشود، اما حالت نرم داشته و خشک نمیشود.
۳- برای خوشعطر کردن ته چین از کره یا روغن حیوانی استفاده کنید. به این صورت که وقتی ته چین آماده شد، کمی کره یا روغن روی آن بریزید.
۴- ته چین را در ظرفی که ارتفاع کمی دارد آماده کنید. با این روش ته دیگ بیشتر و برشتهتری دارید.
۵- بهتر است برای تهیه ته چین فقط از زرده تخم مرغ استفاده کنید. به ازای یک تخم مرغ کامل، دو عدد زرده تخم مرغ جایگزین میشود.
۶- در تهیه ته چین از ماست چکیده یا خامهای استفاده کنید تا غذا لذیذتر شود. به ازای هر یک لیوان برنج آبکشی شده، یک لیوان ماست نیاز است.
منبع: خراسان
انتهای پیام/