به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه کیک گردویی را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲ لیوان
کره ۳۰ گرم
روغن مایع ۱/۲ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
شیره انگور ۱ لیوان
گردو و خرما ۱ لیوان خرد شده
ارده ۱/۲ لیوان
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
بیشتربخوانید
طرز تهیه کیک گردویی با ارده و شیره انگور
ابتدا تخم مرغها به مدت ۵ دقیقه خوب هم میزنیم تا حجیم شوند سپس روغن و کره نرم شده در محیط را به آن اضافه کرده و هم میزنیم.
شیره انگور و ارده را افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم، نیمی از گردو و خرما و وانیل را ریخته و در انتها آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و با مواد کاملا مخلوط میکنیم.
مواد را در قالب چرب شده ریخته و روی آن نیمی دیگر از گردوها را میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ - ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه - ۱ ساعت قرار میدهیم.
کیک گردویی را میتوانید در میان وعده یا به عنوان دسر سرو کنید. توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب است.
منبع: شیرینی با اساتید
انتهای پیام/