منصور عالی پور نایب رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص وضعیت تامین کالای فروشگاه های زنجیره ای اظهار کرد: در حال حاضر شعب مختلف فروشگاه های زنجیره ای با هیچ گونه کمبودی در راستای تامین مایحتاج مردم مواجه نیستند.
او افزود: تنها کمبودی که گاهی اوقات برخی شعب فروشگاه های زنجیره ای با آن مواجه می شوند در امر لوازم خانگی و الکترونیکی است در غیر این صورت فروشگاه ها در تامین کالا با مشکل مواجه نیستند.
نایب رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای با اشاره به دلیل کمبود لوازم خانگی در فروشگاه ها بیان کرد: واردات لوازم خانگی به صفر رسیده و تولیدکننده های ایرانی تمام تلاش خود را برای تامین نیاز بازار می کنند اما متاسفانه نیاز بازار داخل بیشتر از تولیدات داخل است.
عالی پور ادامه داد: دولت باید در تلاش باشد تا با حمایت از تولیدکنندگان در مرحله نخست نیاز بازارهای داخل را رفع کند و در مراحل بعدی به فکر تقویت صادرات محصولات باشیم.
او تصریح کرد: با محدود شدن واردات پوشاک در اوایل با کمبود این نوع محصولات در فروشگاه ها مواجه شدیم اما هم اکنون شاهد رفع نیاز داخل و همچنین صادرات پوشاک ایرانی هستیم.
نایب رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای در مورد تامین نیاز فروشگاه ها از مواد بهداشتی توضیح داد: انواع ماسک، دستکش و مایع ضدعفونی کننده در فروشگاه های زنجیره ای به وفور وجود دارد و بدون هیچ محدودیتی به مردم عرضه می شود که در این خصوص فقط در تامین الکل با مشکل مواجه هستیم که با وجود مایع ضدعفونی کننده این کمبود احساس نمی شود.
عالی پور مطرح کرد: با شیوع ویروس کرونا و محدودیت در رفت آمد های مردمی، بسیاری از فروشگاه های زنجیره ای اقدام به راه اندازی سامانه های سفارش آنلاین یا تلفنی کردند تا نیاز روزمره مردم بدون حضور فیزیکی در فروشگاه ها بر طرف شود.
بیشتر بخوانید
وی اظهار کرد: در برخی از موارد مشاهده شده که بعضی از فروشگاه ها اجناس خود را با قیمت های بالاتر از قیمت تنظیم بازار و درج شده در سامانه ۱۲۴ به فروش می رسانند.همچنین مردم در صورت مشاهده این موارد می توانند از طریق سامانه ۱۲۴ و هر از طریق ثبت شکایت فروشگاه ها اقدام به اطلاع رسانی و شکایت از شعبه مربوطه کنند.
نایب رییس اتحادیه فروشگاه های زنجیره ای تصریح کرد: در هفته های گذشته برخی از اقلام دچار نوسان قیمت شده اند که ممکن است سامانه های دولتی با اختلاف زمان قیمت های جدید را ثبت کنند که مردم نیز باید این مورد را در نظر داشته باشند.
انتهای پیام/
هست ولی گرون،ماشین لباس شویی ۲۴ میلیونی کی میتونه بخره ،
به برنامه های قدیمی پایش نگاه کنید آقای حیدری عزیز چندین سال پیش دلیل همه چیز را گفتند . نتیجه این بود که برنامه پایش رو ذوب کردن !
جنس ایرانی هر چی بخواهی هست!فقط خیلی گرون شده!!!
انصافا بچههای داخل دارن گل میکارن. وقتی میبینم تو این شرایط گرونی مواد اولیه و قطعات داره یخچال با ۶ تومن میزنه انصافا بهش خسته نباشید میگم.
اما ظواهر امر نشون میده که بیشتر مشکل گرانی افسار گسیخته احتکار باشه، نه کمبود تولید.
ضمنا، مشکل اقتصاد ما حل نمیشه مگر با اتکا به خودمون. لذا خواهشا دولت و دانشگاه لطفا با تهیهی یک سری اسباببازی خودشون و ما رو گول نزنن. اقتصاد مقاومتی از زیرساخت بومی شروع میشه، نه از اسمبل کردن یه سری قطعه...
تحقيق بفرماييد حدود شش هزار و اندى توليد ....به نمايندگى رفته ولى هنوز عرضه نشده درست است يا نه؟
یک دیگ لباسشویی ۵ ملیون قیمتشه شما خبر دارید؟
ولی آیا مردم توان خرید آن را دارند؟ والا من میخواستم ازدواج کنم بعد از ۳۵ سال مجردی . قیمت ها رو که دیدم پشیمون شدم. برم تو غار مثل انسان های اولیه زندگی کنم
همون تولیدکننده هایی که میگفتن جلو واردات رو بگیرین کمر تولید داخل شکسته با واردات بی رویه!!!!!!!
خیلی ببخشید حالا دم درآوردن چون هیچ رقیبی برای خودشون نمیبینن مثل خودروسازا .توی این بازار بی رقیب هم هر بلایی خواستن سر مصرف کننده ی بدبخت درمیارن