به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه آش دوغ اردبیل را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
دوغ ۴ تا ۴/۵ کیلو
سبزی آش (گشنیز، اسفناج، سیرتازه، شوید (چندتاشاخه) تره) حدوداخردشده۳۰۰گرم
نخود پخته شده۱پیمانه
برنج شسته شده ۱پیمانه
تخم مرغ۱عدد
آرد۱قاشق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه:
گوشت قلقلی (۱۰۰گرم گوشت نوک قاشق نمک آرد یه قاشق کوچیک) باهم مخلوط میکنید و با دست به اندازه فندق درست میکنید.
دوغ رو داخل قابلمه میریزیم و یه کاسه برمیدارید برنج و آرد و تخم مرغ رو باهم میزنیم تا یکدست بشه و به دوغ اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا دوغ به جوش بیاد و دیگه هم زدن نمیخواد اول ساقههای خردشده سیر رو میریزیم بعد چند دقیقه سبزی آش رو بهش اضافه میکنم و شعله رو کم میکنم تا هم سبزی بپزه و هم جا بیفته نخود پخته شده رو هم اضافه میکنیم و درآخر کوفتههای که آماده کردید رو اضافه کنید و بزارید چند دقیقه بمونه تا بپزه وقتی سیر تازه میریزید نیاز به سیر خشک نداره، ولی اگه دوست دارید له کنید یا آسیاب کنید ونوش جان کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: sofreh ironi
انتهای پیام/