به نظر می‌رسد ضربه امنیتی ایران به طرح‌های آمریکا چنان سنگین بود که سبب شد پومپئو به هذیان گویی بیفتند و از ایران بخواهد تا به "معیار‌های بین المللی احترام بگذارد".

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، به رغم آنکه تلویزیون ایران تصاویری از جمشید شارمهد تروریست خطرناک و سرکرده گروه تروریستی تندر را پخش کرد که در چنگ سربازان گمنام ایرانی است و نیز به رغم فایل‌های صوتی که طی آن‌ها مسئولیت اقدامات تروریستی را بر عهده گرفته است؛ اما آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها و سعودیی‌هایی که شارمهد را به کار گرفته بودند، شک و تردید دارند که این تصاویر در ایران گرفته شده است تا آنکه بیانیه وزارت خارجه آمریکا تاکید کرد که مزدور تروریست آن‌ها در چنگ ایرانی‌هاست.

آمریکا حق دارد که به خاطر از دست دادن یکی از تروریست‌های خطرناک خود که موجب شهادت بسیاری از ایرانی‌ها شده است، احساس غم و اندوه کند. جمشهید شارمهد که ریاست گروه تروریستی تندر را بر عهده دارد، ۱۲ سال پیش برای عملیات منفجر کردن حسینیه سید الشهدا در شیراز برنامه ریزی کرده بود که طی این عملیات ۱۴ نفر به شهادت رسیدند و ۲۱۵ تن دیگر از شهروندان شرکت کننده در مراسم عزاداری امام حسین (ع) مجروح شدند.

شارمهد همچنین طی سال‌های گذشته برای انجام چندین عملیات مخرب از جمله انفجار سد سیوند در شیرواز و منفجرکردن بمب‌های سمی در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران و نیز انفجار مرقد امام خمینی (رض) برنامه ریزی کرده بود؛ اما تمام این عملیات به سبب هوشیاری نیرو‌های امنیتی خنثی گشت.

نکته قابل توجه آن است که شارمهد آشکارا مسئولیت انجام این جنایت‌های شنیع را به عهده می‌گرفت و از اینکه قادر به انجام هرکاری در ایران است، فخرفروشی می‌کرد و در مقابل از حمایت و پشتیبانی برخوردار بود؛ آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها و سعودی‌های نیز طی سال‌های گذشته امنیت او را تامین می‌کردند.

پیش از این گفتیم که ایران انزجار و ناامیدی آمریکا به سبب بازداشت مزدورش شارمهد را درک می‌کند؛ اما آنچه که قابل درک نیست هذیان گویی وزارت خارجه آمریکا درباره لزوم احترام به معیار‌های بین المللی در تعامل با این تروریست خطرناک است که دستانش به خون ایرانیان بیگناه آلوده است و اساسا نمی‌دانیم مقصود از این معیار‌ها چیست؟ اگر مقصودش محاکمه عادلانه این تروریست است، ایران همواره به این معیار پایبند بوده است.

اعضای گروه تروریست منافقین که بیش از ۱۷ هزار نفر از مردم ایران را به شهادت رساندند، به صورت عادلانه محاکمه شدند و محاکمه‌های آن‌ها از تلویزیون پخش شد. حتی عبدالمالک ریگی تروریستی که از قتل و اعدام و سربریدن و دیگر عملیات تروریستی خود فیلمبرداری می‌کرد، به صورت عادلانه محاکمه شد و به جنایت‌های خود اذعان کرد.

او همچنین اعتراف کرد که آمریکایی‌ها و سعودی‌ها و صهیونیست‌ها او را بکار گرفته اند. روح الله زم که عامل اصلی فتنه و آشوب و اغتشاشات در ایران بود، او نیز به صورتی که خودش نیز انتظار نداشت، محاکمه شد و در دادگاه نیز بسیار آزادانه صحبت می‌کرد چنانکه توجه ناظران را جلب کرد.

اما آیا آمریکا خود به معیار‌های بین المللی احترام می‌گذارد؟ نه با تروریست‌ها بلکه با ملت‌ها و رهبران و فرماندهانی که با تروریست‌های داعش مبارزه کردند؟ آیا زمانی که سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس رهبران پیروزی علیه ترویسم داعشی را ترور کرد، به معیار‌های بین المللی پایبند بود؟ آیا ایجاد ترس و وحشت در دل مسافران هواپیمای ایرانی بر فراز آسمان سوریه با معیار‌های بین المللی مطابقت داشت؟ در حالی که نزدیک بود این هواپیما را ساقط کند همانطور که هواپیمای مسافربری ایران را در سال ۱۹۸۸ بر بالای خلیج فارس ساقط کرد و بیش از ۳۰۰ نفر بی گناه اغلب از زن و کودک را به قتل رساند.

آیا آمریکا در اشغال عراق و تخریب زیرساخت‌های این کشور به دلایل واهی و قتل صد‌ها هزار نفر از مردم این کشور به معیار‌های بین المللی احترام گذاشت؟ آیا زمانی که داعش را ایجاد کرد و به خاطر اسراییلی‌ها آشوب و تنش در منطقه به راه انداخت، به معیار‌های بین المللی پایبند بود؟ آیا مشارکت در جنگ یمن و حمایت از این جنگ نیز با معیار‌های بین المللی مطابقت دارد؟ آیا اعمال تحریم‌ها و محاصره‌ها علیه ملت‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا نیز مطابق با معیار‌های بین المللی است؟ آیا زمانی که از نظام‌های دیکتاتور و تروریست مانند نظام عربستان و رژیم صهیونیستی حمایت می‌کرد، به معیار‌های بین المللی احترام گذاشت؟

پومپئو به رغم آنکه از سرنوشت جمشید شارمهد ناراحت و غمگین است؛ اما همچنان سخنانش به دور از واقعیتهاست. آدم متکبری مانند پومپئو تا زمانی که قدرت و پول و نفوذ دارد، هیچ اهمیتی به واقعیت‌ها و خون افراد بیگناه نمی‌گذارد؛ برای او حتی اهمیت ندارد که دیگران را بتواند با سخنانش متقاعد کند.


بیشتر بخوانید


منبع: العالم

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۲۶ ۱۳ مرداد ۱۳۹۹
از مسوولین نظام تقاضا دارم اختلاسها رو کمتر کنید خواهشا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۰۴ ۰۹ شهريور ۱۴۰۱
و مردم هم جزو عوام نباشند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
اتفاقا نزدیک صد درصد مسئولین اختلاس نمیکنن
اگه میگی نه برو به مغزت سر بزن