در گزارش زیر طرز تهیه کباب ژاپنی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب ژاپنی نوع دیگری از کباب است که در اینجا توضیح خواهیم داد. کباب یکی از معمول‌ترین غذا‌های مورد علاقه‌ی ایرانیان است که در پیک نیک ها‌ی خانوادگی مورد استقبال همگان واقع شده است.


مواد لازم

گوشت چرخ شده: نیم کیلو
سیر: ۴ حبه خرد شده
روغن مایع:۲ قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل:۱ قاشق چایخوری
شیره انگور: ۱ قاشق سوپخوری
سس سویا:۱ قاشق سوپخوری
پودر خردل:۱ قاشق چایخوری

مراحل پخت

این کباب طعم خیلی خوبی دارد؛ و خیلی ساده آماده میشود.

گوشت‌ها را دوبار چرخ کنید.

سپس سیر را به گوشت اضافه می‌کنیم.

پس از آن روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم.

بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

گوشت‌ها که استراحت کرد به سیخ میکشیم و حدود ۵ تا ۷ دقیقه روی ذغال کباب میکنیم.

هر طرف گوشت‌ها حدوداً ۳ دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.