در گزارش زیر طرز تهیه خورش آلو سیاه را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش آلو سیاه انواع مختلفی دارد. خورش آلو مسما، آلو و مرغ، آلو و گوشت که این غذا‌ها را هم می‌توان با آلو سیاه (جنگلی) و هم آلو خورشتی تهیه کرد این بسته به ذائقه افراد خانواده دارد. اما می‌خواهیم شما را با نوع جدیدی از خورش آلو سیاه آشنا کنیم که در آن نه از مرغ استفاده می‌شود و نه از گوشت بلکه برای تهیه آن از تخم مرغ استفاده می‌شود. این نوع خورش مخصوص استان سمنان است و طرز تهیه آن هم بسیار راحت و آسان است که در ادامه با روش درست کردن آن آشنا می‌شوید.
مواد لازم

آلو سیاه: ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
ادویه کاری: به مقدار لازم
زیره: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل پخت

آلو را شسته و خوب می‌پزیم.

سپس هسته آلو را از آن جدا کرده و آلو‌ها را له می‌کنیم.

سیر و پیاز را خرد کرده درروغن تفت می‌دهیم و به آلوی له شده اضافه می‌کنیم.

پس از جوش آمدن، تخم مرغ‌ها را هم زده همراه با ادویه به مواد اضافه می‌کنیم.

بعد از ۱۰ دقیقه غذا آماده مصرف است.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.