به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان زیره و سیاه دانه به دلیل داشتن دو چاشنی مفید زیره و سیاه دانه علاوه بر طعم متفاوت، دارای ارزش غذایی و درمانی نیز است. زیره و سیاه دانه از ادویههایی هستند که در خاورمیانه در انواع غذاها استفاده شده و به شدت نیز طرفدار دارند. نان زیره و سیاه دانه را به راحتی میتوان آماده کرد و به همراه غذاها یا به تنهایی بعنوان وعده کامل میل کرد. اگر قصد تهیه این نان خوشمزه را دارید به شما پیشنهاد میشود که دستور پخت آن را با دقت مطالعه کنید. زیره موجود در این نان خواص بسیاری دارد و از چاشنیهای پر خاصیت محسوب میشود.
مواد لازم
آرد گندم سبوسدار: ۱۲۰ گرم
سبزیهای معطر خشک: نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
روغن آفتابگردان یا هسته انگور: دو قاشق غذاخوری
ماست دو و نیم درصد چربی: ۱۰۰ گرم
زیره و سیاه دانه: یک قاشق غذاخوری
مراحل پخت
آرد را با بیکینگپودر و سبزیهای معطر مخلوط کنید.
سپس روغن آفتابگردان یا هسته انگور و ماست را به آرد اضافه کنید.
آنها را با هم همبزنید تا صاف و یک دست شوند.
خمیر را به ۱۵ قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را به صورت نانهای کوچک ۱۰ سانتیمتری و مربع شکل باز کنید.
زیره و سیاه دانه را روی سطح صافی مانند سینی بریزید و نانها را در داخل آنها غلت دهید.
سپس خمیرها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از گذشت یک ساعت کف سینی را چرب کنید و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد نانها را درون فر قرار دهید.
به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا پخته شوند.
بعد از پخت، نانها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا خنک شوند.
بعد از خنک شدن میتوانید آنها را سرو کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/