به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه دسر زبرا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر سه لیوان
شکر سه چهارم لیوان
آرد سفید ۲ ق غ
نشاسته ذرت ۲ ق غ
وانیل نصف ق چ
پودر کاکائو ۲ ق غ
پودر ژلاتین دو ق غ
طرز تهیه:
ابتدا شیر و شکر و آرد و نشاسته و وانیل را با هم مخلوط کنید، سپس مواد را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
هر قسمت را درون قابلمهای جدا گانهای بریزید، به یکی از این مواد برای قسمت شکلاتی پودر کاکائو را مخلوط کنید. سپس مواد را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد.
پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بن ماری بپاشید و وقتی شفاف شد به دو قسمت تقسیم کنید. نصف قسمت را به قسمت ساده و نصف قسمت را به شکلاتی اضافه کنید.
قالبها را چرب کنید و از قسمت ساده یک ق درون قالب بریزید، مرکز آن یک ق از شکلاتی بریزید و مرتب این کار را انجام دهید تا قالب پر شود.
سپس قالب را درون یخچال به مدت پنج ساعت قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد، سپس از لبهها دسر را از قالب جدا کرده و با پودر نارگیل تزیین کنید.
بیشتر بخوانید
منبع: ashpazi ba ma
انتهای پیام/