متخصص طب سنتی گفت: حدود ۹۰ درصد هندوانه را آب تشکیل می‌دهد و رطوبت خوبی به بدن می‌دهد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نعمت الله مسعودی، متخصص طب سنتی درباره «خواص هندوانه»، اظهار داشت: در فصول گرم میوه‌های آبدار صفرا را می‌نشانند و از گرمای بدن کم می‌کنند. ویژگی مشترک میوه‌های آبدار این است که خنک کننده خون و کبد هستند؛ ضمن اینکه انواع ویتامین‌ها در این میوه‌ها به وفور یافت می‌شود.

وی افزود: حدود ۹۰ درصد هندوانه را آب تشکیل می‌دهد و از لحاظ رطوبت بخشی، رطوبت خوبی به بدن می‌دهد و جبران کننده کمبود آب بدن است که به صورت تعریق از بدن خارج می‌شود؛ مزاج آن سرد و‌تر است، خواب آور بوده و به دفع صفرای اضافه بدن کمک می‌کند.

مسعودی با بیان اینکه هندوانه ادرار آور زیادی است، گفت: به افرادی که دارای معده گرم هستند کمک می‌کند تا معده این افراد خنک شود؛ البته به دلیل اینکه تبع سردی دارد، اگر زیاد مصرف کنیم می‌تواند در مفاصل درد ایجاد کند.

وی یادآور شد: به همین دلیل کسانی که درد‌های مفصلی یا مشکل معده دارند، باید در مصرف این میوه دقت و مراقبت داشته باشند و زیاد مصرف نکنند.

این متخصص طب سنتی متذکر شد: اگر پوست هندوانه را مربا کنیم، خواب آور خوبی است؛ به این شکل که می‌توانیم پوست آن را دور نریزیم و آن را در شربت عسل یا شاخه نبات بپزیم؛ وقتی خوب پخته شده و قابل خوردن بود، می‌توانیم این مربا را مصرف کنیم.


بیشتر بخوانید


منبع: فارس

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۲ ۱۵ مرداد ۱۳۹۹
البته اگه قبل از خوابیدن بخوری که بیشتر باید فکر دستشویی رفتن باشی تا خواب