به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حسین مدرسخیابانی، وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیش از ظهر امروز (چهارشنبه ۱۵ مرداد) در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در حال مبارزه با جنگ اقتصادی با چاشنی رسانهای هستیم، گفت: ما هم از همه ابزارها استفاده میکنیم تا در این جنگ اقتصادی پیروز باشیم.
او با بیان اینکه ۴ هزار پروژه تولیدی بالای ۸۰ درصد تکمیل در کشور داریم، گفت: تا پایان دولت این پروژهها افتتاح خواهند شد.
سرپرست وزارت صمت در ادامه گفت: در زمینه توسعه صادرات و کنترل واردات جدی هستیم و در زمینه محدود کردن واردات اقدام خواهیم کرد.
مدرس خیابانی با بیان اینکه روزی که کرونا شروع شد تنها ۲۰۰ هزار ماسک در روز تولید میشد، اظهار کرد: در حال حاضر روزانه ۱۱ میلیون ماسک تولید میشود و تقریباً همه ماسک دارند. حتی به سمتی میرویم که درخواست صادرات ماسک داریم.
سرپرست وزارت صمت افزود: مهمترین برنامه ما برای وزارت صمت بحث تقویت بخش تولید داخل و توسعه صادرات و افزایش همه ابعاد تولید چه در بحث کمی و کیفی است و بیشتر از آن، اتکا به توان تولید داخل است. در حوزه معیشت مردم بحث کالاهای اساسی و حفظ معیشت مردم و توجه به سفره مردم است.
او ادامه داد: ما در حال مبارزه و در یک جنگ تمام عیار اقتصادی با چاشنی غلظ رسانهای هستیم و در این راستا نقش رسانه خیلی مهم است. وقتی باور به یک جنگ اقتصادی داشته باشیم باید از همه داشته ها و ابزارهایمان برای مقابله با دشمن استفاده کنیم و اجازه نخواهیم داد نقشه های دشمن اجرا شود و همه حربههایش را خنثی میکنیم.
مدرس خیابانی گفت: از مهمترین برنامه های ما تحقق اهداف جهش تولید و اتکا به توان تولید داخل و قطع وابستگی هایی که بخش های مختلف صنعت به خارج و بحث ارز دارند. محور دوم تکمیل و اتمام پروژه های نیمه تمام است. ۲۰۰ طرح صنعتی معدنی انتخاب کردیم با سرمایه گذاری با حجم ۱۷۰ هزار میلیارد تومان. محور سوم بحث توسعه صادرات و کنترل واردات است، ما مصمم هستیم نسبت به کنترل واردات و محدودیت آن فقط به اقلام اساسی اقدام کنیم. جلوی حدود ۲۵۰۰ ردیف تعرفه کالاهای وارداتی را بستیم و این به آن معنناست که جلوی کالاهای غیر ضرور را میبندیم. محور چهارم مدیریت و کنترل بازار است. در بخش جهش تولید از چند مسیر آن را محقق میکنیم، استفاده از ظرفیت های خالی کارخانجات، احیا و راه اندازی طرح های نیمه تمام و دستیابی به فناوری نوین است.
سرپرست وزارت صمت در پاسخ به سوالی در خصوص بورس کالا گفت: سازوکار بورس برای قانون ماده ۹۶ برنامه سوم توسعه است. امروز نزدیک ۱۵ تا ۲۰ سال است که فولاد در بورس عرضه میشود و دولت قصد خروج فولاد از بورس کالا را ندارد.
انتهای پیام/