به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مجید احمدی مقدم مدیر اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کاشان تنوع گونهای را از مهمترین ویژگیهای این ماهیان زینتی برشمرد و گفت: سوارتل، سیچلاید، مولی، گوپی، تایگر و انواع گلدفیشها از جمله ماهیان زینتی تولیدی در این شهرستان است.
مجید احمدی مقدم، ۵۴۹ واحد پرورش ماهیان زینتی در هزار و ۷۰۰ استخر را در شهرستان کاشان فعال دانست و افزود: واحدهای پرورش ماهیان زینتی برای هزار و ۸۰۰ نفر اشتغال ایجاده کرده و عمده استخرهای پرورش این نوع ماهیان در منطقه راوند کاشان فعال است.
او همچنین گفت: سالانه حدود ۴۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی در شهرستان کاشان تولید میشود که علاوه بر تامین بازارهای داخلی به کشورهای روسیه، ترکیه، عراق، کویت و امارات و دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر میشود.
مدیر اداره بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی کاشان با اشاره به شیوع بیماری کووید- ۱۹ در منطقه کاشان، افزود: یکی از راههای درآمد تولیدکنندگان ماهیان زینتی، فروش شب عید بود که در آغاز سال نو تحت تاثیر شیوع ویروس کرونا قرار گرفت.
کافیزاده گفت: اگرچه دولت برای جبران خسارتهای تولیدکنندگان ماهیان زینتی تسهیلاتی در نظر گرفته است، اما با توجه به خسارت گسترده این تسهیلات کافی نیست.
انتهای پیام/م