به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، بابک دین پرست معاون هماهنگی اموراقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور در جریان بازدید از واحد فراوردهای لبنی و پالایشگاه شیر در شهرستان شهریار، اظهار کرد: رفع موانع تولید و تحقق جهش تولید باید سر لوحه فعالیتهای مدیران قرار گیرد.جهش تولید با جهش در برنامه و تفکر مدیران اجرایی خواهد شد.
وی سرگردانی سرمایه گذاران بین دستگاههای اجرایی را مهمترین مسله روز توصیف کرد و گفت: صنعتگران و سرمایه گذاران را نباید بین این اداره و آن اداره سرگردان و موانع جدی پیش روی شان گذاشت.
دین پرست در ادامه پس از حضور در شرکت الیاف تولید کننده نخهای پلاستیکی و پلی استری ضمن بازدید و استماع گلایه کارگران محدود و نظرات مدیران این واحد نیمه تعطیل، خاطر نشان کرد: با توجه به محدودیتهایی که از دو سال پیش در نتیجه تحریمها در کشور ایجاد شده است تا از ورود تولیدات مشابه خارجی جلوگیری شود متاسفانه از این فرصت گرانبها در برخی پروژههای بزرگ استفاده نشده است این مقام ارشد در وزارت کشور گفت احیا و راه اندازی واحدهای بزرگ بلا تکلیف نیازمند استفاده مدیران و سرمایه گذاران این واحدها از فرصتهای ایجاد شده است.
به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور ضعف مدیریتی در حال حاضر علت اصلی رکود و توقف خطوط تولید این پروژه هاست.
وی با نام بردن از رکود حاکم برخطوط تولید واحد عظیم الیاف ایران گفت: این واحد بزرگ که روزگاری ۱۲۰۰ نیرو در استخدم داشت هم اکنون داری ۶ نفر نیرو میباشد که بسیار جای تاسف دارد.
وی تاکید بر ضرورت احیا کارخانه الیاف خاطر نشان کرد: بنیاد مستضعفان میتواند با ارایه طرح احیا این مجموعه عظیم را به چرخه تولید باز گرداند وی افزود هر گونه مساعدت در روند اجرایی این مجموعه منوط به ارایه طرح احیا ظرف یکماه آینده از سوی بنیاد مستضعفان خواهد بود.
دین پرست در ادامه با حضور در جلسه کارگروه تسهیل استان در محل شرکت صنایع بهشهر، با اشاره چرخه معیوب اخذ استعلامها خواستار حذف بی مورد در بخس صنعت و تولید شد وی با انتقاد از این شیوه غلط؛ استعلام گیری بی مورد را مانع جهش تولید دانست و تصریح کرد: اگر مدیران بتوانند استعلامها را شخصا تا نتیجه نهایی پیگیری و درگیر نامه نگاریهای اداری نشوند آن وقت جهش تولید شکل خواهد گرفت.
معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور عدم هماهنگی بین بخشی، ترخیص ماشین آلات صنایع و مواد اولیه و تامین ارز مورد نیاز واحدهای تولیدی را از جمله مهمترین مسایل این واحدهای صنعتی و به مراتب در کشور بیان کرد و گفت: این موارد هم اکنون پاشنه آشیل واحدهای تولیدی ماست که باید با هماهنگی و درایت مدیران تسهیل و تسربع گردد.
انتهای پیام/