جهان بین گفت: اطلاعات باید به دست اساتید به بدنه اجتماعی و دانشجویی تزریق شود، تا شبهاتی که به وجود می‌آید از بین برود.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  فرزاد جهان‌بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر بخواهیم کاری اساسی در حوزه فرهنگی در دانشگاه انجام شود، حتما باید از طریق اساتید اقدام کنیم.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: دانشجویان با اساتید ارتباط خوبی دارند و در طول تحصیل بیشترین زمان را با اساتید سپری می‌کنند، از این رو جایگاه اساتید و نقش تأثیرگذار آن‌ها بر روی دانشجویان بسیار حائز اهمیت است.

جهان بین با تأکید بر اینکه سیره اخلاقی اساتید در محیط دانشگاه بسیار مهمتر از آموزش و پژوهش است، اظهار داشت: تعامل و ارتباط اساتید با دانشجویان جایگاه ویژه‌ای در برنامه ریزی فرهنگی در دانشگاه‌ها دارد. اساتید گروه معارف با اعتقادات و دین جوانان ارتباط دارند و در رشد و تعالی دانشجویان تأثیرگذار هستند.


بیشتر بخوانید


او با اشاره به اینکه تعامل و ارتباط اساتید با دانشجویان جایگاه ویژه‌ای در برنامه ریزی فرهنگی در دانشگاه‌ها دارد، خاطرنشان کرد: فضای مجازی و بهره گیری از آن در راستای شکل گیری هویت جوانان باید مورد توجه اساتید قرار گیرد.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، مهمترین نتیجه انقلاب فرهنگی در دانشگاه‌ها را تشکیل گروه معارف دانست و افزود: ظرفیت گسترده حضور اساتید معارف در دانشگاه‌ها از برکات جمهوری اسلامی است که باید به خوبی مغتنم شمرده شود.

جهان بین با تأکید بر حفظ جایگاه گروه معارف در دانشگاه، بیان کرد: هرکسی نمی‌تواند در این گروه تدریس کند، مسئولان باید به این موضوع توجه خاص داشته باشند. در نظر داشته باشیم که عملیات جنگ روانی دشمنان بسیار کم هزینه و تاثیرگذار است و باید بتوانیم با بهره گیری از ظرفیت‌های علمی و ارتباطی اساتید، با توطئه‌های دشمنان مقابله کنیم.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه تمامی مردم نیازمند درک صحیح و درست از مسائل مهم کشور هستند، گفت: اطلاعات باید به دست اساتید به بدنه اجتماعی و دانشجویی تزریق شود، تا شبهاتی که به وجود می‌آید از بین برود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.