به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان،رشید حیدری مقدم رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود::۸۰ درصد آلودگیهای چند هفته گذشته کرونا ناشی از ارتباطات درون خانواده و شرکت در مراسمات و ۲۰ درصد مبتلایان به واسطه ارتباطات شغلی بوده است.
او با بیان اینکه با شروع بیماری کرونا علائم تب، تنگی نفس و سرفه بدون خلط سه مشخصه از طرف سازمان بهداشت جهانی اعلام شد، گفت: با گذشت زمان علائم بدن درد، کوفتگی، اسهال، استفراغ و در سنین پایین سوزش ادرار و تکرر ادرار هم جزو علائم کووید ۱۹ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه طبق پروتکل وزارت بهداشت شک به کرونا مساوی با کرونا است، اظهار داشت: تمام تدابیر اقدامات کرونایی برای افراد مشکوک انجام میشود و اگر حال عمومی مریض خوب باشد قرنطینه خانگی و اگر حال عمومی بد داشته باشد باید بستری شود.
او با اشاره به پزشکی آنلاین گفت: این موضوع در کشور شروع شده و در ابتدای راه هستیم و نیاز داریم این راه را ادامه دهیم در استان ما هم زیرساختها وجود دارد.
حیدری مقدم با بیان اینکه اگر یک مریض خدمت یکسانی بگیرد در بخش دولتی در همه جای ایران هزینه درمان بیمار کرونایی یکسان است، بیان کرد: اگر بیمار کرونایی خدمات متفاوت بگیرد هزینه متفاوتی دارد و برای افرادی که هزینهها سنگین باشد با مراجعه به مددکار بیمارستان و مدیر بیمارستان و معاون درمان و ریاست دانشگاه میتوانند به مراتب هزینهها را کم کنند.
این مسئول با بیان اینکه آخرین آمار مبتلایان در استان همدان تا به امروز ۳ هزار و ۱۳۱ نفر مثبت و ۳۸۸ فوتی است، اضافه کرد: تا اواخر خرداد ماه پیک اول را عبور کردیم و پیک دیگری نداشتیم و از ۱۵ تیر ماه پیک دوم شروع شد و تعداد مبتلایان سه برابر شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان ابراز داشت: از ابتدای مرداد سیر به سمت پایین رفته و در حال حاضر ۴۷۴ مشکوک و مثبت در سطح استان داریم، ۲۷ بیمار در زیر دستگاه و ۲۰ بیمار درای سی یو هستند و بقیه حال عمومی خوبی دارند.
او با بیان اینکه فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک کلید حیاتی کنترل این بیماری است، گفت: رعایت بهداشت فردی عدم شرکت در تجمعات و گردهماییهای غیر ضروری میتواند در کنترل بیماری بسیار موثر باشد.
انتهای پیام/ج