به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،طرح ضیافت علوی همزمان با عید سعید غدیر خم در مراغه آغاز شده و روزانه پنج هزار پرس غذای گرم طبخ و توزیع میشود.
ستاد غدیر شهرستان مراغه با مشارکت خیران و جوانان از عید غدیر تا شش روز دیگر هر روز غذای گرم تهیه و توزیع میکند.
همزمان با این طرح اعضای کانون توسعه مراغه نیز پنج هزار پرس غذای گرم تهیه و توزیع کردند.
غذایها تهیه شده در طرح ضیافت علوی به همت گروههای جهادی، کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی میان خانوادههای آسیب دیده از کرونا توزیع میشود.
انتهای پیام/ک