این مجمع عمومی با حضور عباس معمارنژاد، نماینده وزیر امور اقتصادی و دارایی و به عنوان رئیس مجمع عمومی، سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، امیرآبادی فراهانی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی و نمایندگان سایر اعضای مجمع عمومی، پیمان نوری معاون دادستان کل کشور و اعضای هیأت نظارت و با قرائت دستور جلسه توسط ریاست مجمع در محل صندوق تأمین خسارتهای بدنی برگزار شد و عملکرد صندوق در راستای اجرای بخشی از یکی از استراتژیهای هشتگانه تدوینی، تحت عنوان تقویت انضباط مالی و اقتصادی برای صندوق در سال ۱۳۹۸ مورد تأیید و تقدیر اعضای مجمع قرار گرفت.
غلامرضا سلیمانی رئیس کل بیمه مرکزی به عنوان عضو مجمع عمومی صندوق، از عملکرد بسیار مطلوب این صندوق در صنعت بیمه به عنوان نهاد پشتیبان و مکمل خدمات بیمهای تقدیر کرد و گفت: صندوق تأمین خسارتهای بدنی امروز توانسته است اعتماد و اطمینان جامعه به شرکتهای بیمهای را افزایش دهد.
وی ادامه داد: حتی در صورت وجود مشکل برای شرکتهای بیمه در حوزه خسارات جانی این صندوق با قدرت قادر به پشتیبانی از گروه هدف خود خواهد بود و این مایه مباهات صنعت بیمه کشور است که چنین نهادی قوی با مدیریت علمی در کنار صنعت بیمه ایفای نقش میکند.
به گفته سلیمانی، صندوق تأمین خسارتهای بدنی در حوزه فرهنگسازی و ایجاد بستر پوشش بیمهای برای موتورسیکلتها، ماشینآلات کشاورزی و سایر وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه نیز در چندین مرحله بسیار مؤثر عمل کرده و موجب ایجاد پوشش بیمهای برای ۲۶۰۰ موتور سیکلت، ۱۳۰ هزار ماشینآلات کشاورزی و ۱۷۰۰ خودروی کارگاهی شده است.
«علی جباری» مدیرعامل صندوق تأمین خسارتهای بدنی نیز ضمن قدردانی از اعضای مجمع عمومی و همراهی هیأت نظارت صندوق در به دست آوردن عملکرد مطلوب و گزارش شفاف حسابرس و بازرس قانونی گفت: در سال ۱۳۹۸ در ایفای نقش خود به عنوان نهاد تخصصی بیمهای، مکمل صنعت بیمه و شرکتهای بیمهگر و یکی از سه رکن حاکمیت در صنعت بیمه سربلند شویم و به گروه هدف ۳۰ هزار نفره خود که عمدتاً در پوشش زیان دیدگان، بیمه گذاران و قربانیان و مقصرین سوانح رانندگی هستند خدمت کنیم.
وی افزود: از صندوق تأمین خسارتهای بدنی امروز به عنوان یکی از ۱۰ مجموعه برتر کشور در حوزه عملکردی و شفافیت در کارکرد از منظر صاحبنظران حرفهای یاد میشود چراکه امروز برای ششمین سال پیاپی علاوه بر اینکه به اهداف و برنامههای خود در دو حوزه حمایت از قربانیان حوادث رانندگی و شناسایی و وصول منابع مالی دست یافته ایم، شاهد گزارش حسابرس و بازرس قانونی صندوق مبنی بر گزارش شفاف و بدون بند بوده که این نیز عملکرد مطلوب صندوق را تأیید میکند.
جباری در ادامه با اشاره به نقشهای قانونی واگذار شده به صندوق به عنوان یک نهاد عمومی - حاکمیتی گفت: صندوق دارای وظایف چهارگانه ای در حوزههای مهمی چون وظیفه تخصصی قانونی، وظیفه حاکمیتی وظیفه فرهنگی و وظیفه اقتصادی بیمهای است که صندوق تأمین خسارت های بدنی را به نهاد تخصصی بیمهای تبدیل کرده که به عنوان نهاد تکمیل کننده چرخ خدمات صنعت بیمه کشور خدمت میکند.
وی با اشاره به آمار بالای تصادفات و کشته شدگان حوادث رانندگی در کشور گفت: سالیانه ۱۷ هزار نفر کشته و ۳۵۰ هزار نفر مجروح حوادث رانندگی داریم که از این گروه حدود ۳۰ هزار نفر نیروی مولد جامعه دچار قطع نخاع و معلولیت دائمی میشوند و مدیریت این وضعیت، چارچوب و ضوابط خاصی را میطلبد که مجموعه صنعت بیمه و صندوق در کنار یکدیگر مشکلات اقتصادی این معضل را حل میکنند. در همین رابطه صندوق به تنهایی حدود ۱۷ درصد خسارت جانی صنعت بیمه کشور را پرداخت و ۲۷ شرکت بیمهای، باقیمانده این خسارت را در قبال فروش بیمه نامه شخص ثالث تأمین میکند.
مدیرعامل صندوق خسارتهای بدنی یادآور شد: در کنار حمایت از زیان دیدگان حوادث رانندگی به عنوان عملکرد اصلی صندوق، آزادسازی و یا جلوگیری از زندانی شدن حدود ۸ هزار و ۶۰۰ نفر از رانندگان و مقصرین تصادفات رانندگی نیز حاصل شده بهطوری که امروز حتی یک نفر زندانی تصادفات در زندانهای کشور وجود ندارد.
جباری در ادامه، اجرای سامانه ماده ۳۲ قانون بیمه شخص ثالث با همکاری بانک ملی ایران برای سهولت در دریافت خسارت بیمه شخص ثالث، کاهش روند بررسی پرداخت خسارت به حدود ۶ روز از زمان تکمیل پرونده، ایجاد بستر اقتصادی جهت ترغیب رانندگان به خرید بیمه شخص ثالث از طریق بخشودگی جرایم برای موتورسیکلتها ماشین آلات کشاورزی و خودروهای سنگین کارگاهی فاقد بیمه نامه، استمهال اقساط مقصرین حوادث رانندگی در استانهای سیلزده را از دیگر اقدامات این صندوق در سالهای اخیر اعلام کرد.
در ادامه «عباس معمارنژاد» رئیس مجمع عمومی صندوق با اشاره به عملکرد مطلوب صندوق در چند سال اخیر و کسب بازدهی مناسب با وجود محدودیتهای قانونی، اصلاح پرتفوی سرمایهگذاریها و تقویت حوزه فناوری اطلاعات این سازمان، گفت: امروز میتوان صندوق تأمین خسارتهای بدنی را نهادی پویا مؤثر و کارآمد در حوزه صنعت بیمه برشمرد و در کتب که در بسیاری از شاخصهای عملکرد در مقایسه با سنوات گذشته و سازمانهای مشابه نتایج بسیار خوبی را کسب کردهاند.
همچنین «احمد امیرآبادی فراهانی» عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی و عضو ناظر مجمع عمومی صندوق گفت: ما امروز در صندوق تأمین خسارتهای بدنی که ساختار قانونی این صندوق متشکل از نمایندگان سه رکن اساسی حاکمیت یعنی قوه مجریه، قوه قضائیه و قوه مقننه هست، نگرش جامع حاکمیت در توجه به این نهاد و اهمیت نقش گذاری این سازمان در حوزه خدمات به گروه هدف را نشان میدهد.
وی از اقدامات مؤثر و به موقع صندوق در حمایت از افراد جامعه مانند کاهش طول دوره رسیدگی، تأسیس شعبه صندوق در مراکز استانها، اقدامات صورت گرفته در ایجاد زمینههای فرهنگی و اقتصادی در ترغیب رانندگان فاقد بیمهنامه به خرید پوشش بیمهای، فرهنگسازی رسانهای و همچنین توجه ویژه به وضعیت اقتصادی مقصرین حوادث رانندگی در امر پیگیری وصول خسارت پرداختی قدردانی کرد.
«پیمان نوری» معاون دادستان کل کشور نیز به عنوان عضو مجمع عمومی و نماینده دادستان کل کشور با اشاره به عملکرد بیبدیل صندوق در امر اجرای قانون به عنوان یک سازمان قانونمند و ارائه کننده خدمت به گروه هدف گفت: ما برای ششمین سال پیاپی با وجود ارائه خدمت به حدود ۲۷ هزار نفر در سال و گردش عملیاتی مالی بسیار بالا شاهد گزارش شفاف و بدون بند حسابرس و بازرس قانونی صندوق بودیم که این امر شفافیت عملکردی این سازمان را به عنوان مهمترین شاخص یک سازمان پویا معرفی می کنند.
در بخش دیگری در بخش دیگری از مجمع کریمی دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران گفت: امروز شاهد هستیم که همه آحاد جامعه و نمایندگان مردم و دولت بر خدمترسانی مطلوب صندوق تاکید دارند و این نتیجه تعامل، همکاری و تلاش مستمر و با برنامه این مجموعه سازمانی در راستای دستیابی به اهداف تعیین شده در قانون است.
همچنین جولایی مدیرعامل ستاد مردمی دیه کشور گفت: امروز با تلاش مستمر همکاران صندوق حتی یک زندانی تصادفات رانندگی در سطح زندانها نداریم و امروز شاهد نظم و انضباط کاری و فکری در مجموعه برنامههای صندوق تأمین خسارتهای بدنی هستیم که شفافیت عملکردی فعلی ناشی از تلاش و برگزاری جلسات مستمر و بیوقفه اعضای هیئت نظارت مدیریت صندوق و مجموعه همکاران است.
انتهای پیام/