به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بال مرغ به صورت گریل، کبابی و سوخاری از قدیمالایام از جمله غذاهای محبوب بخشهای جنوبی ایالات متحده بوده است. اما محبوبیت جهانی این خوراک اسنکی خوشمزه بیشتر به خاطر سس تندی است که در سال ۱۹۶۴ در یکی از رستورانهای زنجیرهای فست فود مشهور بوفالو در شهر نیویورک کنار این غذا سر میز مشتریها آمد. این سس که در کنار ساقه کرفس خرد شده و سس آماده شده با پنیر بلوچیز سرو میشد، به سس «بوفالو» مشهور شد.
معمولا در کنار بال مرغ سوخاری از کتف مرغ هم استفاده میکنند. در واقع به نظر میرسد بهترین قسمتهای مرغ برای سوخاری کردن بال و کتف مرغ باشد.
مواد لازم کتف و بال مرغ سوخاری با سس بوفالو
بال و کتف مرغ: ۱ کیلوگرم
آرد نشاسته ذرت: یک لیوان
آرد سفید: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ قاشق چایخوری
پودر پیاز: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل پاپریکا: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
استخدام سفیر در افق کوروش
نمک: ۲ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
آب: ۱ لیوان
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
برای تهیه بال مرغ سوخاری با سس بوفالو ابتدا بالها را خوب بشورید و نوک بالها را با قیچی گوشتبری جدا کنید. اگر پوست بال را نمیپسندید میتوانید روی هر بال چند شکاف سطحی ایجاد کنید و پوست بال را جدا کنید. حالا در یک کاسه نصف لیوان آرد نشاسته ذرت، یک قاشق غذاخوری آرد سفید و تمام چاشنیها را با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد به تدریج آب را به این ترکیب اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یک مایه خمیری یکدست و صاف به دست بیاید.
قبل از اینکه بالها را در این مایه خمیری بغلتانید و سرخ کنید ابتدا نصف لیوان آرد ذرت باقی مانده را در یک بشقاب بریزید و بالها را در آن بغلتانید و در یک ظرف دیگر کنار بگذارید.
روغن را در یک قابلمه خوب داغ کنید، مقدار روغن باید آنقدر باشد تا بالها در روغن غوطهور شوند. در حین داغ شدن روغن بالهای مرغ را یکی یکی در مایهای که درست کردهاید بزنید و تمام قسمتها را آغشته کنید.
بالهای مرغ را در روغن داغ بیندازید و بعد از اینکه تمام قسمتهای آن طلایی و برشته شد از روغن درآورید. برای اینکه روغن اضافی بالها گرفته شود آنرا روی دستمال حولهای بگذارید.
بعد از گرفتن روغن اضافی بالها آنرا در سس بوفالو بغلتانید و در ظرف مناسب سرو کنید و اگر میخواهید به روش اصلی و سنتی بال مرغ سوخاری بخورید کرفس خرد شده و بلوچیز را در کنار این غذا فراموش نکنید.
طرز تهیه سس بوفالو
مواد لازم
کره: ۵۰ گرم
سیر: ۲ حبه رنده شده
سس چیلی: نصف لیوان
پودر فلفل قرمز تند: نصف قاشق چایخوری
پودر پیاز: یک قاشق چایخوری
شکر: ½ قاشق چایخوری
سرکه سفید: ۱و ½ قاشق غذاخوری
نمک: به میزان دلخواه
طرز تهیه
ابتدا کره را به روش بنماری آب کنید و با سیر رنده شده مخلوط کنید. در مرحله بعد سس چیلی را اضافه کنید و خوب هم بزنید. پودر فلفل قرمز، پودر پیاز، نمک، سرکه سفید و شکر را اضافه کنید و هم بزنید. سس بوفالو آماده است.
۲ نکته مهم آشپزی برای تهیه بال مرغ سوخاری
آموزش طرز تهیه بال مرغ سوخاری با سس بوفالو + طرز تهیه سس بوفالو
*برای تهیه مایه سوخاری میتوانید از این مواد به جای مواد بالا استفاده کنید: فلفل سبز چیلی ۵ عدد، سیر ۱۰ حبه، ماست یونانی ¼ لیوان، زنجبیل رنده شده ۲ قاشق غذاخوری، آب لیموترش تازه ۵ قاشق غذاخوری، پیاز یک عدد متوسط، پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چایخوری، زردچوبه ¼ قاشق چایخوری و روغن ۱ قاشق غذاخوری و ادویه گرام ماسالا ¼ قاشق غذاخوری. تمام مواد را در میکسر بریزید تا یک خمیر نرم به دست بیاید و بالها را با این خمیر آغشته کنید.
*میتوانید به جای سرخ کردن بالها در روغن آنها به صورت رژیمی آماده کنید. برای اینکار کف سینی فر را با فویل بپوشانید و فویل را با روغن چرب کنید. فر را تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بالهای آغشته به خمیری که درست کردهاید را روی فویل بچینید، اما فویل را روی بالها نکشید. خمیر باقیمانده را دور نریزید. بالها را ۶ دقیقه در فر بگذارید و بعد دوباره از فر بیرون بیاورید و باقی مانده خمیر را روی بالها بریزید. دوباره سینی را داخل فر بگذارید و ۴۰ دقیقه دیگر زمان بدهید تا بالها گریل شوند.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/