در این مطلب قصد داریم روش تهیه اسلایس خرما و پودینگ را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه اسلایس خرما و پودینگ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه:

یک بسته بیسکویت ساقه طلایی رو پودر کنید و با یک ق غ خامه و صد گرم کره خوب مخلوط و کف قالب پرس کنید و ده دقیقه یخچال بزارید.

پونزده دونه خرمارو پوست و هستشو بگیرید و له کنید و روی کراست بیسکویت بریزید و صافش کنید و روش یه لایه گردو خیلی ریز خرد شده بپاشید و ده دقیقه یخچال بزارید و در بیارید.


بیشتر بخوانید


حالا دو پیمانه شیر و چهار ق غ پودر کاستارد و دو ق م پودر کاکائو و سه ق م نشاسته ذرت یا آرد ذرت و سه ق م شکر رو مخلوط و روی حرارت بزارید تا غلیظ شه. یه ذره که از دما افتاد روی خرما‌ها بریزید و بزارید یخچال تا کاملا ببنده.

 

منبع: zhele irani

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۰۲:۴۶ ۲۱ مرداد ۱۳۹۹
این دیگه چه جور شیرینی هست که بیشترشبیه قبرستون هست و سنگ لحد بالای قبر مرده تازه دفن شده حداقل یه چیز شکیل و زیبا درست میکردید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۱ ۲۰ مرداد ۱۳۹۹
عالی