سمیه محیط معاون توانمندسازی و حمایتی کمیته امام خمینی (ره) بندر امام در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: هر سال به مناسبت عید سعید غدیر خم، طرح ضیافت علوی برای مددجویان کمیته امداد این شهرستان برگزار میشود.
او افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و لزوم خودداری از برگزاری تجمعات غیرضروری، این ضیافت متفاوت برگزار گردید و پخت و توزیع ۳ هزار پرس غذای گرم به مناسبت عید سعید غدیر خم با رعایت کامل نکات بهداشتی در دستورکار قرار گرفت.
محیط اظهار داشت: این تعداد غذا در قالب طرح ضیافت علوی با هدف کمک به وضعیت معیشتی مددجویان با همکاری و همراهی خیران و نیکوکاران همیشه در صحنه طبخ و به آنها اهدا شد و امیدواریم با همراهی خیران و جمع آوری کمکهای نقدی و غیرنقدی بتوانیم در توانمندسازی نیازمندان تحت پوشش این نهاد نقش ایفا کنیم.
انتهای پیام/گ