به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نان ساده با حداقل مواد که معمولا در هندوستان برای وعدههای غذایی به صورت تازه میپزند و سرو میکنند. بدون نیاز به خمیرمایه یا بیکینگ پودر و معمولا با آرد گندم یا ارد کامل تهیه میشود هندیها برای پخت ام از نوعی طرف به نام تاوا استفاده می کنند.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
مواد اصلی
آرد گندم یا آردسبوسدار
۱ پیمانه
آرد سفید
۱ پیمانه
نمک
۱/۴ قاشق چای خوری
آب داغ
به مقدار لازم
روغن زیتون یا مایع یا کره
۲ قاشق غذا خوری
زمان تهیه ۳۰دقیقه
زمان پخت ۱۵دقیقه
۱. آرد و نمک را الک کنید و آب (بین یک چهرم تا ۱ پیمانه) را کم کم اضافه کرده و با ارد مخلوط کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد من حدود ۱ پیمانه سرخالی آب استفاده کردم بعد از آن خمیر را ورز داده و حین ورز دادن روعن یا کره اضافه کنید ۱۰ دقیقه ورز داده سپس در طرفی که چرب کردید بگذاریدروی طرف را پوشانده به مدت حداقل نیم و حداکثر ۳ساعت در محیط گرم قرار دهید (من زیر پتو قرار دادم)
۲. تابهای را روی حرارت بگذارید تا به خوبی داغ شود من تابه را از قسمت داخلی رو گاز میگذارم و نان را روی قسمت بیرونی تابه یعنی پشت تابه میپزم.
۳. پس از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی شده کمی ورز دهید آن را به ده یا هشت چانه تقسیم کنید روی چانهها را پوشانده و یکی یکی با وردنه هرکدام را پهن کنید تا نازک شوند حین این کار برای بهتر باز کردن خمیر آرد بپاشید سپس نان را روی تابه قرار داده بعد از این که شروع به حباب زدن کرد مدام نان را زیر و رو کنید تا پخته شود بعد از آن روی نانها پارچه تمیزی بیندازید تا خنک شوند. میتوانید کمی کره آب کرده روی نانها بمالید و با انواع غذاها نوش جان کنید.
منبع: سرآشپز پاپیون
انتهای پیام/